« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
vjerovali ili ne

Policija istražuje – Veliki Brat na Fejsu!?

Policija utvrđuje tko je autor fotomontaže na Facebooku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Facebook

,

YouTube

,

Facebook protiv Sanadera

,

Kladim se da ću naći 5 tisuća ljudi koji ne vole Sanadera

,

Grinch Facebook

,

privođenje zbog Facebooka

,

sdp facebook

,

nikša klečak

,

dnevnik

,

net

,

index

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Dubrovnik Nikša Klečak bio je jučer priveden na obavijesni razgovor u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku zbog provjere je li on kreirao grupu na internetskom Facebooku, na kojoj je objavljena foto montaža premijera Ive Sanadera s fašističkim obilježjima, potvrđeno je danas u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

Klečak je priveden zbog remećenja javnoga reda i mira, odnosno zbog potrage za dokazima je li on autor objavljene foto montaže na Face booku, u kojem se premijera Ivu Sanadera prikazuje s nacističkim obilježjima, navode u PU dubrovačko-neretvanskoj.

Od zamjenika načelnika PU Ivana Kukrike doznaje se da su djelatnici policije ispitali Nikšu Klečaka te u njegovom stanu izvršili provjeru računala, te utvrdili kako se ne radi o osobi koja je tu fotografiju učinila dostupnu široj javnosti.

"Izvršenom provjerom na Facebooku, utvrđeno je da su kreirane tri grupe s nazivima - Kladim se da ću naći tri tisuće, odnosno pet, odnosno deset tisuća facebookera koji ne vole predsjednika Vlade, te da se na jednoj od tri grupe nalazi spomenuta fotografija premijera s nacističkim obilježjima", rekao je Kukrika.

Također je objasnio kako se za dvije navedene grupe nalaze podaci Nikše Klečaka (1986.) kao administratora.

"S tim spoznajama upoznato je Državno odvjetništvo, te Prekršajni sud u Dubrovniku, koji je izdao nalog za pretres stana i računala Nikše Klečaka, kako bi se pronašli dokazi iz članka 5. Zakona, koji govori da se ne mogu isticati nacistička obilježja", naglasio je Kukrika.

Policija je na temelju toga izvršila nalog, te utvrdila kako Klečak nije počinitelj, te i dalje traga za autorom treće grupe, dodao je.

Marko Perković nije bio na obavijesnom razgovoru povodom ustaških obilježja na njegovim koncertima, kao ni organizatori. Đapić je mjerio travu do prije par godina gdje god je stigao, pa opet ništa. No, Internet je očito zlo koje našu mladež potiče na grozne stvari .... Gledaju YouTube umjesto Dnevnika, ne čitaju novine nego vjeruju portalima tipa našeg, Neta i Indexa, i druže se nekontrolirano na Internetu.  (hina/metro-portal)

Dakle, prvo je uhapsilo čovjeka i pretreslo ga ....

A onda su krenuli u kontru, bitku za Facebook ...

A na kraju je i Milanović izronio iz sjene i javio se!!

Onda je i Sanader odgovorio Milanoviću ...

29.11.2008. 14:42:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh