« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Boa slavi osamdesete koncertom u Tvornici

BOA priprema najluđi tulum 80-ih u Zagrebu u subotu, 11. travnja u 21 sat

Boa se vraća na početke ...
Boa se vraća na početke ... (Dražen Kalenić)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Boa

Sutra, 11. travnja (istu večer kad nastupa Enio Morricone u Areni), kultni zagrebački art - rockeri, grupa Boa, nastupa u Velikom pogonu Tvornice kulture gdje će svojim bezvremenskim pjesmama slaviti osamdesete!

Na odličnoj setlisti su mahom pjesme koje su ih proslavile, a koje i dan danas imaju posebno mjesto na radijskim stanicama:

"Tako lijepa", "Za vezu je potrebno dvoje", "Milion", "Svi tvoji poljupci", "Stup od soli" , "Jer ljubav je"...

Koncert je dio izložbe u HDLU pod nazivom OSAMDESETE - slatka dekadencija postmoderne koja danas ima svečano otvorenje a traje do 10. svibnja.

Ulaznice za koncert grupe Boa možete kupiti u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima sustava Entrio i online putem sustava www.entrio.hr.

Pretprodajna cijena iznosi 45,00 kn, a na dan koncerta iznosit će 55 kn. Koncert počinje u 21 sat, a vrata dvorane otvaraju se u 20 sati.

Prvotno je koncert bio zamišljen za svega 250 ljudi u Malom pogonu Tvornice Kulture, no kako su ulaznice vrlo brzo planule, organizatori su odlučili koncert prebaciti u Veliki pogon što je dokaz i da nakon 30 godina postojanja Boa i dalje žari i pali na glazbenoj sceni.Danas nastupaju u sastavu Mladen Puljiz, Zvonimir Bučević - Buč, Darko Braje, Slavko Remenarić i Mladen Malek, a grupi su poseban doprinos u karijeri dali Paolo Sfecci, Damir Košpić i Igor Šoštarić.

Ususret koncertu, Boa je odlučila jednog sretnika počastiti kolekcionarskim vinilom „RITAM STRASTI" iz 1982. s autogramima članova grupe. Sve što trebate je fotografirati svoju kupljenu ulaznicu za koncert i postaviti je na facebook stranicu Menart BPM-a te napisati zašto bi baš vi trebali  dobiti vinil. Odgovori koje obožavatelji šalju zaistra trebate pročitati! Akcija traje do danas u PODNE tako da još uvijek imate vremena priključiti se. Vidimo se sutra u Tvornici kulture!

10.04.2015. 09:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh