« Ostali sportovi
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
BOLOVI

Blanka Vlašić završila sezonu, ne ide na SP u Moskvi

Bolovi koje Blanka osjeća nakon skokova preveliki su i predugo traju da bi se mogla normalno natjecati na Svjetskom prvenstvu

Za ovakve scene morat ćemo pričekati sljedeću sezonu
Za ovakve scene morat ćemo pričekati sljedeću sezonu (Arhiva)
Više o

atletika

,

Blanka Vlašić

,

kraj sezone

,

SP uz Moskvi

Blanka Vlašić objavila je da je zaključila ovu skakačku sezonu i da se neće natjecati na Svjetskom prvenstvu koje u Moskvi počinje 10. kolovoza. 

Nakon sedam natjecanja ove godine, u kojima se nije uspjela vratiti na visine iznad dva metra, Blanka je objavila da su takvi rezultati posljedica bolova koje osjeća u području Ahilove tetive i pete nakon natjecanja.

Tvrdi da tijekom natjecanja bolovi postaju neizdrživi i da traju danima nakon natjecanja, što bi joj onemogućilo normalan nastup na Svjetskom prvenstvu gdje je razlika između kvalifikacija i finala samo dva dana.

Blanka će nastaviti s laganim treninzima i posvetiti se rehabilitaciji kako bi sljedeću sezonu mogla odraditi bez problema s bolovima.

Inače, u sedam natjecanja ove godine Blanka je uspjela jednom pobijediti, dok je na ostalim natjecanjima zauzmala mjesta između 2. i 5., s visinama koje su daleko od njene reputacije.

31.07.2013. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh