« Sport
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
USPJEŠNA SURADNJA

Blanka ostaje "Studena"

Naša najbolja atletičarka i Podravka d.d. potpisali su dvogodišnji sponzorski ugovor.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač, CROPIX)
Više o

Blanka Vlašić

,

Podravka

,

Studena

,

Zdravko Šestak

,

sponzorski ugovor

"Ovo je nastavak uspješne osmogodišnje suradnje naše tvrtke s Blankom Vlašić tijekom koje je stvoren naš prepoznatljiv brend 'Studena', za koji je Blankino ime postalo sinonim i po kojem je naš proizvod prepoznatljiv na tržištu", rekao je predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak.

"'Studena' je od početka moje karijere bila stabilan stup na koji sam se uvijek mogla osloniti bez obzira na krizne trenutke", rekla je Blanka Vlašić i najavila da već u ponedeljak u Splitu nastavlja redovito trenirati te da će prvi nastup vjerovatno imati u Dohi 8. svibnja.

Član Uprave Podravke Marin Pucar rekao je da je najvećoj hrvatskoj prehrambennoj tvrtki stalo da se njezino ime pojavljuje i veže uz najbolje, pa zato razmišlja i o stvaranju novog brenda s Blankom Vlašić koji bi bio namijenjen stranom tržištu.

Otac i trener naše proslavljene skakačice u vis Joško Vlašić nije krio zadovoljstvo što je s Podravkom produžena suradnja, koja traje već desetljeće. Najvrjednije u toj suradnji jest to što je 'Studena' poistovjećena s Blankom, rekao je, dodajući kako posebno mora zahvaliti Podravki, koja je uz njih bila na početku Blankine karijere, a suradnja s tom tvrtkom nije prekinuta ni 2005. godine, kada je bio upitan nastavak njezine sportske karijere. (hina/metro-portal)

26.03.2009. 17:54:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh