« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina
NOVOSTI

BlackBerry Athena - prvi pogled

Kako vam se sviđa ovaj pametan telefon? Malo komentirajte, osobito ako ste nekada bili ponosni vlasnici nekog od BlackBerry uređaja

BlackBerry Athena
BlackBerry Athena (TCL)
Više o

specifikacije

,

BlackBerry Athena

TCL radi na razvoju tri pametna telefona pod BlackBerry brendom. Među njima je BlackBerry Athena s fizičkom QWERTY tipkovnicom za koji sada imamo prve visokokvalitetne fotografije.

BlackBerry Athena (op. kodni naziv) je nasljednik KEYone modela. Strogo je pravokutnog dizajna s metalnim okvirom matirane završne obrade. Na desnoj strani su tipke za reguliranje glasnoće i uključivanje rada, a s lijeve je utor za SIM i microSD kartice. USB-C priključnica i 3,5 mm ulaz za slušalice svoje mjesto imaju na dnu. 

Pogledamo li na renderima stražnju stranu, nema sumnje, dizajneri su slijedi trend dvostrukih primarnih kamera.

QWERTY tipkovnica s četiri reda tipaka malo se promijenila. Tipke su postale veće, a prostor s integriranim skenerom otiska prsta sada ima BlackBerry logotip.

Očekivana hardverska specifikacija

Točne specifikacije novog smartfona još nisu poznate. Glasine ukazuju kako je za rad uređaja zadužena Qualcomm Snapdragon 660 platforma. Sadrži 8 Kryo 260 jezgre s maksimalnom frekvencijom sata od 2,2 GHz. Kupcima uređaja bit će ponuđene na izbor dvije varijante kapacitet radne memorije: 6 ili 8 GB, te 64 GB interne flash memorije. Ugrađen LTE modem je X12 koji omogućuje brzinu preuzimanja podataka do 600 Mbit / s.

Kako vam se sviđa ovaj pametan telefon? Malo komentirajte, osobito ako ste nekada bili ponosni vlasnici nekog od BlackBerry uređaja. 

19.04.2018. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh