« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
paragvaj

Predsjednik kao biskup napravio sinove trima ženama

Paragvajski predsjednik Fernando Lugo priznao je očinstvo jednogodišnjeg dječaka

Više o

biskupi

Paragvajski predsjednik Fernando Lugo, bivši katolički biskup, otac je navodno troje djece, jer tek što je priznao očinstvo jednogodišnjeg dječaka, ovaj su ga tjedan snašla otkrića da je otac još dvojice sinova s još dvjema ženama.

Lugo, biskup do 11. siječnja 2005. u San Pedru, 300 kilometara sjeverno od glavnoga grada Asunciona, istupio je iz crkvene službe u prosincu 2007. kako bi se natjecao na predsjedničkim izborima na kojima je pobijedio u travnju 2008. i dokinuo 61 godinu dugu vladavinu konzervativne stranke.

Jedna je žena nedavno objavila da je Lugo otac njezina sina od godine dana i četiri mjeseca te je zbog toga otkrića Lugo morao otkazati planiran put u Sjedinjene Američke Države. Za vodeći paragvajski dnevnik od srijede ravnateljica dječjeg vrtića u predgrađu Asunciona ustvrdila je da je njezin četeverogodišnji sin plod velike ljubavi i potpune predanosti Fernandu Lugu.

Damiana Hortensia Moran Amarilla (39) rekla je za dnevnik ABC da od predsjednika države ne traži ništa, čak ni da "djetetu dade svoje ime", jer je to dijete "plod bezuvjetne ljubavi":

U početku tjedna javila se pak bivša domaćica župnog dvora u San Pedru i otkrila javnosti da je njezin šestogodišnji sin začet u vezi s Lugom.

22.04.2009. 17:50:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh