« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
NIJE DOBRO

Biometeorološka prognoza od 8. do 10. rujna

Zbog utjecaja ciklone biometeorološke prilike će u idućih nekoliko dana biti nepovoljne za meteoropate i kronične bolesnike

biometeorološka prognoza
biometeorološka prognoza (Shutterstock)
Više o

vrijeme

,

biometeorološka prognoza

,

biometeorološke prilike

Biometeorološke prilike će pod utjecajem ciklone sutra biti nepovoljne u cijeloj Hrvatskoj i zato će meteoropati patiti od glavobolje, nesanice te bolova na mjestima ranijih ozljeda, a pojačane tegobe očekuju se i kod kroničnih bolesnika, navodi Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Pelud korova ambrozije bit će visokih koncentracija u kontinentalnom dijelu zemlje pa se savjetuje oprez alergičnim osobama.

U četvrtak, 9. rujna nepovoljne biometeorološke prilike uzrokovat će kod meteoropata nesanicu, razdražljivost i glavobolju. Kronični bolesnici patit će od pojačanih tegoba. U kontinentalnom dijelu zemlje koncentracije peluda korova ambrozije bit će visokih koncentracija.

Biometeorološke prilike će u petak, 10. rujna biti još razmjerno nepovoljne, ali će nepovoljan vremenski utjecaj biti slabije izražen nego prethodnih dana. Zbog toga bi mogle oslabiti tegobe kod meteoropata i kroničnih bolesnika. U kontinentalnom dijelu zemlje koncentracije peluda korova ambrozije bit će i dalje visoke pa se savjetuje oprez alergičnim osobama. (hina/metro-portal)

07.09.2010. 13:08:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh