« Zdravlje
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
RELATIVNO LOŠE

Biometeorološka prognoza od 27. do 29. siječnja

Državni hidrometorološki zavod priopćio je da nam u naredna tri dana slijede razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

biometeorološka prognoza

Sutra, u srijedu, 27. siječnja u središnjoj Hrvatskoj biometeorološke prilike bit će relativno povoljne, a vedro vrijeme povoljno će utjecati na raspoloženje. U ostalim dijelovima Hrvatske biometeorološke prilike bit će razmjerno nepovoljne, a nepovoljan vremenski utjecaj bit će najizraženiji na južnom Jadranu. Zato meteoropati mogu patiti od nesanice i glavobolje te imati teškoća s koncentracijom. Pojačane tegobe imat će i kronični bolesnici.

U četvrtak, 28. siječnja biometeorološke prilike bit će nepovoljne. Južina praćena zatopljenjem u mnogih će ljudi uzrokovati razdražljivost, glavobolju te bolove na mjestima prijašnjih ozljeda. Reumatičari će patiti od pojačanih bolova, a pojačane tegobe mogli bi imati i oni koji pate od krvožilnih bolesti.

Nepovoljne biometeorološke prilike u petak, 29. siječnja, uzrokovat će probleme meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Meteoropati mogu patiti od nesanice, manjka koncentracije, razdražljivosti i glavobolje, a kronični bolesnici mogu imati pojačane tegobe vezane uz njihove bolesti, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod, koji biometeorološku prognozu izrađuje u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar". (hina/metro-portal)

26.01.2010. 12:34:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh