« Zdravlje
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
:-(

Biometeorološka prognoza od 24. do 26. veljače

Meteoropati i kronični bolesnici mogu očekivati glavobolju, razdražljivost, reumatske bolove, manjak koncentracije i druge tegobe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike u iduća će tri dana biti uglavnom nepovoljne, najavio je Državni hidrometeorološki zavod koji biometeorološku prognozu izrađuje u suradnji sa zagrebačkim Zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

U srijedu, 24. veljače se nastavlja razdoblje nepovoljnih biometeoroloških prilika što će kod meteoropata uzrokovati glavobolju, razdražljivost, reumatske bolove i manjak koncentracije. Tegobe uzrokovane vremenom osjećat će i kronični bolesnici.

U četvrtak, 25. veljače će u cijeloj Hrvatskoj doći do kratkotrajnog poboljšanja biometeoroloških prilika, pa će i tegobe od kojih su meteoropati i kronični bolesnici patili prethodnih dana biti nešto slabije izražene.

U petak, 26. veljače će premještanje hladnog frontalnog poremećaja u blizini naših krajeva pojačati nepovoljan utjecaj, pa će meteoropati i kronični bolesnici osjećati tegobe uzrokovane vremenom. (hina/metro-portal)

23.02.2010. 10:15:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh