« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
SVE LOŠIJE

Biometeorološka prognoza od 1. do 3. rujna

Nepovoljne biometeorološke prilike nastupaju u petak, moguća glavobolja, razdražljivost i manjak energije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

bioprognoza

,

biometeorološki uvjeti

,

biometeorološke prilike

Biometeorološke prilike bit će razmjerno povoljne u iduća dva dana, a u petak, 3. rujna, će se pogoršati, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

Većina ljudi sutra će se osjećati dobro i neće imati većih tegoba uzrokovanih vremenom, ujutro će u unutrašnjosti biti svježe, a astmatičarima i srčanim bolesnicima preporuča se zaštita od vjetrovitog vremena.

Biometeorološke prilike u četvrtak će biti razmjerno povoljne. U zapadnim predjelima će tijekom dana meteoropati početi osjećati manje tegobe uzrokovane vremenom, a ujutro je u unutrašnjosti moguća magla na što se upozorava astmatičare i srčane bolesnike.

Zbog nepovoljnih biometeoroloških prilika u petak će se meteoropati žaliti na glavobolju, razdražljivost i manjak energije. Mogući su bolovi na mjestima ranijih ozljeda, a tegobe uzrokovane vremenom imat će i kronični bolesnici. Nepovoljan vremenski utjecaj biti će manje izražen u najistočnijim predjelima.

U razdoblju od 1. do 3. rujna u kontinentalnom dijelu zemlje koncentracije peludi korova ambrozije bit će visokih koncentracija, pa se savjetuje oprez alergičnim osobama.(hina/metro-portal)

31.08.2010. 11:33:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh