« Zdravlje
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
POJAČANE TEGOBE

Biometeorološka prognoza od 1. do 3. prosinca

Sljedeća tri dana biometeorološke prilike će biti nepovoljne, pa će se meteoropati žaliti na manjak koncentracije, umor i glavobolju

Biometeorološka prognoza od 1. do 3. prosinca
Biometeorološka prognoza od 1. do 3. prosinca (DeviantArt)
Više o

biometeorološka prognoza

,

meteoropati

,

vremenska prognoza

,

biometeorološke prilike

Od 1. do 3. prosinca očekuju se nepovoljne biometeorološke prilike koje će uzrokovati premještanje ciklone iznad naših krajeva, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod.

U srijedu, 1. prosinca, meteoropati će se nakon nemirnog sna žaliti na manjak koncentracije, umor i glavobolju, a tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane.

Nepovoljne biometeorološke prilike nastavljaju se i u četvrtak, 2. prosinca, kada će se meteoropati žaliti na teškoće sa snom, nakon čega će biti umorni i razdražljivi, a u nekih je moguća glavobolja. Tegobe uzrokovane vremenom imat će i kronični bolesnici, a tegobe će biti nešto slabije u unutrašnjosti Hrvatske.

I u petak, 3. prosinca, nepovoljne biometeorološke prilike meteoropatima će uzrokovati glavobolju i razdražljivost te bolove na mjestima ranijih ozljeda. Pojačane tegobe taj će se dan pojaviti i u reumatičara, bolesnika s krvožilnim bolestima i astmatičara. (hina/metro-portal)

30.11.2010. 12:02:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh