Metro-portal.hr

objavljeno 30.11.2010. 12:02:53
POJAČANE TEGOBE

Biometeorološka prognoza od 1. do 3. prosinca

Sljedeća tri dana biometeorološke prilike će biti nepovoljne, pa će se meteoropati žaliti na manjak koncentracije, umor i glavobolju

Biometeorološka prognoza od 1. do 3. prosinca
Biometeorološka prognoza od 1. do 3. prosinca (DeviantArt)

Od 1. do 3. prosinca očekuju se nepovoljne biometeorološke prilike koje će uzrokovati premještanje ciklone iznad naših krajeva, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod.

U srijedu, 1. prosinca, meteoropati će se nakon nemirnog sna žaliti na manjak koncentracije, umor i glavobolju, a tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane.

Nepovoljne biometeorološke prilike nastavljaju se i u četvrtak, 2. prosinca, kada će se meteoropati žaliti na teškoće sa snom, nakon čega će biti umorni i razdražljivi, a u nekih je moguća glavobolja. Tegobe uzrokovane vremenom imat će i kronični bolesnici, a tegobe će biti nešto slabije u unutrašnjosti Hrvatske.

I u petak, 3. prosinca, nepovoljne biometeorološke prilike meteoropatima će uzrokovati glavobolju i razdražljivost te bolove na mjestima ranijih ozljeda. Pojačane tegobe taj će se dan pojaviti i u reumatičara, bolesnika s krvožilnim bolestima i astmatičara. (hina/metro-portal)

30.11.2010. 12:02:53
http://metro-portal.hr/biometeoroloska-prognoza-od-1-do-3-prosinca/51973/