« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
NWO

Bilderberzi se sastaju u Virginiji

Moćna gomilica se nakon sigurnosnih problema na sastancima izvan SAD odlučila vratiti kući, u Virginiju

Mjesto sastanka Bilderberg Group
Mjesto sastanka Bilderberg Group (Arhiva)
Više o

sastanak

,

Bilderberška skupina

,

Bilderberg Group

,

novi svjetski poredak

,

NWO

,

Virginija

Idiličan hotel Westfield Marriott Washington Dulles u Chantillyju, Virginija, trebao bi biti domaćin skorašnjem sastanku najmoćnije grupacije svijeta, Bilderberga. Dosadašnji spinovi najavljivali su da bi se sastanak mogao održati u Jeruzalemu, no sigurnosni problemi su ovoga puta prevladali. Kako su sve sobe u hotelu bukirane od 31. svibnja do 3. lipnja, a taj je hotel bio domaćin i 2003. i 2008., zaključak je bilo jednostavno izvesti.

Zadnji sastanci u Grčkoj i Švicarskoj bili su meta velikih protesta i nereda, što je Bilderberge očito ponukalo da se vrate na mjesto gdje su sto posto sigurni da će ih štititi bespilotnim letjelicama, tajnim službama, a vjerojatno po potrebi i borbenim avionima.

Kako se ove godine održavaju predsjednički izbori u SAD, pokazivanje snage na domaćem terenu trebalo bi osigurati da Barack Obama dobije i drugi mandat, kako bi pohlepna klika mogla nastaviti čerupati državni proračun. Mitt Romney tako i tako nema šanse protiv Obame, no ako Ron Paul uspije u svom planu za iznenadni udar na konvenciji konzervativaca na Floridi, Bilderberzi bi se mogli naći u nebranom grožđu.

Ovakve i slične vijesti možete pratiti i na našoj specijaliziranoj stranici na Facebooku.

20.05.2012. 16:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh