« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SLUŽBENO IZVJEŠĆE

Bijela kuća: Nismo stupili u kontakt s izvanzemaljcima

"Američka vlada nema nikakav dokaz o postojanju života izvan našeg planeta niti posjeduje bilo kakvu informaciju o kontaktima izvanzemaljaca i ljudi", stoji u demantiju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

izvanzemaljci

,

Bijela kuća

,

Zemlja

,

život u svemiru

,

demantij

Bijela kuća nije odbacila ideju o postojanju izvanzemaljaca na nekoj jako dalekoj galaksiji ali je potvrdila da nema nikakav dokaz o njihovu kontaktu s ljudima.

Tu je neobičnu izjavu Bijele kuće objavio savjetnik na stranici Obamine administracije kao odgovor na dvije peticije kojima se zahtijevala službena reakcija po tom pitanju. "Američka vlada nema nikakav dokaz o postojanju života izvan našeg planeta niti posjeduje bilo kakvu informaciju o kontaktima izvanzemaljaca i ljudi", objašnjava Phil Larson.

Savjetnik koji nije odbacio mogućnost postojanja izvanzemaljaca priznao je da NASA uzima u obzir takvu mogućnost. "Puno znanstvenika i matematičara došlo je do zaključka da postoje veliki izgledi da negdje među milijardama i milijardama zvijezda u svemiru postoji planet na kojem ima života".

Izjava na Internetu objavljena je kao odgovor na dvije peticije s ukupno 17.000 potpisa kojima se zahtijevalo od vlade da objavi dokaze o postojanju izvanzemaljaca. Naravno, izjava je odmah pokrenula cijelu lavinu na Internetu, jer se opravdano pretpostavlja da je američka vlada u stalnom kontaktu s izvanzemaljskim posjetiteljima preko pola stoljeća.

08.11.2011. 11:52:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh