« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
ozljeda mišića

Bez Eduarda protiv Kazahstana

Hrvatski reprezentativac pogoršao je postojeću ozljedu u 30 minuta igre za Arsenal

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Eduardo da Silva

,

Kazahstan - Hrvatska

,

ozljeda eduarda

Arsene Wenger priznao je da je riskirao kada je Eduarda uveo u igru u 66. minuti utakmice Lige prvaka protiv Olympiacosa.

Naime, hrvatski reprezentativac već je imao problema s bedrenim mišićem i postojala je opasnost da će ozljedu pogoršati prijevremenim igranjem.

Iako je Eduardo važnom asistencijom za gol pridonio pobjedi Arsenala, nalazi dan nakon utakmice pokazuju da je mišić u vrlo lošem stanju te da će sigurno propustiti sljedeću prvenstvenu utakmicu.

"Nažalost, u utakmici s Olympiacosom izgubili smo Eduarda. Neće igrati protiv Blackburna u nedjelju, ali još ne znamo koliko je njegovo stanje ozbiljno", izjavio je Wenger za Arsenalovu televiziju.

Pogoršanje stanja Eduardova bedrenog mišića loša je vijest i za Slavena Bilića. Reprezentacija 14. listopada u Kazahstanu igra posljednji kvalifikacijski susret za SP i upitno je hoće li napadač za dva tjedna biti potpuno spreman.

Prema informacijama Sportskih novosti, izbornik je zbog Eduardove ozljede odlučio naknadno pozvati Nikicu Jelavića iz bečkog Rapida.

01.10.2009. 18:36:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh