« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
IMA PRAVDE

Bad Blue Boysi napali Mamića

Nakon burne noći uz zvukove lakih nota, Maminja su ujutro dočekale pivske boce

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ronald Goršić/Cropix)
Više o

Zdravko Mamić

,

Dinamo Temišvar

,

Mamić deranje košulje

,

Cveja bend

Dinamov posjet rumunjskom Temišvaru podigao je prašinu i prije same nogometne utakmice protiv tamošnjeg kluba. Naime, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić napadnut je danas u samom centru grada, javljaju mediji.

Noć prije u svom je stilu proslavio bratov rođendan, na prvom katu hotela Nora koji je bio rezerviran samo za Zagrepčane. I ovaj put nisu izostali zvuci lakih nota - zabavljalo se uz temišvarski Cveja bend s pjevačicom Savkom Lalić. Glavni meštar, naravno, bio je upravo Maminjo. Opet se derala i košulja, a euri su letjeli na sve strane. Svatko iz benda zaradio je od Mamića solidnih 500 eura. I opet pitanje na koje vjerojatno nikad nećemo dobiti odgovor - otkud izvršnom predsjedniku toliki silni euri kad, jadan, kako sam uporno tvrdi, u Dinamu ima plaćicu od bijednih 5.000 kuna?!

Nakon burne noći jutro prije utakmice Mamić je odlučio prošetati gradom. No, šetnju je omela skupina Bad Blue Boysa. Navijači Dinama odmah su ga počeli vrijeđati skandirajući dobro nam poznatu rečenicu 'Mamiću, cigane!'. Poletjelo je i nekoliko pivskih boca u smjeru izvršnog dopredsjednika, no Mamić je brzo pobjegao u hotel.

Rumunjska policija na ovaj incident uopće nije reagirala, iako je utakmica okarakterizirana kao susret visokog rizika, te tisuću pripadnika policije, žandarmerije i redara patroliraju ulicama grada i na stadionu.

U međuvremenu sa strepnjom očekujemo još jedan Dinamov nastup u Europi, a Mamić će nas zasigurno vrlo uskoro opet 'razveseliti' svojim nastupom.

01.10.2009. 14:08:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh