« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
s koncerta

Odlično organiziran koncert Beyonce rasplesao Zagreb

Prepuna Arena dočekala nastup dive soula spremna, vrištalo se cijelo vrijeme

(Metro)
Više o

Beyoncé Knowles

,

Beyonce u Zagrebu

,

Beyonce u Areni

,

koncert Beyonce

Spektakl kakav u Zagrebu dugo nije viđen priredila je svojim obožavateljima Beyonce nastupom u Areni. Show za pamćenje i prepričavanje počeo je oko pola deset, no DJ na pozornici uspješno je zagrijao fanove koji su gašenje svjetala dočekali vrištanjem.

Takav prijem Beyonce je i zaslužila, jer je dvosatni koncert odrađen besprijekorno, uz odličan razglas, sjajan light show i pomno odabranu video pozadinu koja je vrlo često služila kao kratka pauza dok je diva otišla po novu garderobu.

Hitovi I am i Say My Name digli su publiku na noge i Beyonce praktički nije trebala niti pjevati, jer je publika sve odradila umjesto nje. Ništa manje odličan prateći band, back vokali i plesači i plesačice dobivali su ovacije nakon solo dionica, a publici se naročito svidjela basistica koja je svojom virtuoznošću sama odradila jedno presvlačenje glavne atrakcije.

Odlično ukomponirani detalji rock, soul i rap standarda bili su čista dodana vrijednost, jer miksanje Allanis Morisette s hitom Beyonce zvuči kao nešto što ne bi išlo, no ispalo je sjajno, uz lagani dodatak rap standarda Dr. Drea.

Nakon jednog od pet ili šest presvlačenja Beyonce je završila pod krovom dvorane na trapezu, što je uz odlično dizajniranu rasvjetu izazvalo pravu pomamu, pogotovo činjenica da se spustila na otočić među fanovima i tamo odradila sljedeće tri pjesme, komunicirajući direktno s publikom.

Sve u svemu, u dvorani nije bilo nezadovoljnih i kraj koncerta dočekan je na nogama, a nakon pozdrava publici Beyonce je ipak otpjevala još jednu pjesmu, nakon što se dvorana još jednom zatresla od pljeska i vrištanja kojim je pozvana na pozornicu.

Ne treba zanemariti niti policiju koja je odradila sjajan posao oko dvorane, jer je promet tekao bez prevelikih zastoja i uz velik broj prometnika koji su pomagali vozačima da se što prije maknu s parkinga. Ispit je položila i Lupa i Arena, tako da se Depeche Mode može čekati s nestrpljenjem.

27.04.2009. 00:03:44
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ida_K
    30.04.2009. 22:16
    Bilo je odlično! Predobro! Ostala sam bez glasa i stopala nakon koncerta!

    Šalim se! Ali je ipak bilo ODLIČNO!!!!!!

    <3
  2. avatar
    Ida_K
    01.05.2009. 19:27
    <3 Beyonceeeeeeeeeeee
  3. avatar
    Ida_K
    09.05.2009. 19:22
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh