« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
LJETO NA STROSSU

Besplatni koncerti na Strossu

Najduži kulturni program u Zagrebu ne posustaje ni u rujnu

Besplatni koncerti na Ljetu na Strossu
Besplatni koncerti na Ljetu na Strossu (Proglas)
Više o

zagreb-info

,

mrtve ptice

,

groteska

,

Sion

,

Malta Hrvatska

,

3. rujna

,

rođeni 3. rujna

Na zagrebačkom Gornjem gradu u tijeku je Ljeto na Strossu u sklopu kojeg se svake večeri održava koncert. Preko 50 glazbenih sastava nastupilo je ovog ljeta na malenoj pozornici kraj kula Lotrščak, a vesela i kvalitetna zabava za sve posjetitelje nastavit će se sve do 2. listopada.

Večeras od 20.00 sati Strossmayerovim šetalištem širit će se zvuci Gypsy Swinga, Jazza, Klezmera i funka u izvedbi akademski obrazovanih glazbenika okupljenih u sastav pod nazivom MaDiNe Manouche.

Srijeda u sklopu Ljeta na Strossu posjetiteljima će ponuditi jednako kvalitetan glazbeni program i koncert glazbene skupine nazvane „Blue Tram", dok je četvrtak rezerviran za poznatu zagrebačku DJ-icu Sanju Pandurić.

Petak na Strossmayerovom šetalištu posjetiteljima će ponuditi nešto brži i žešći glazbeni ritam jer na pozornici će koncert održati Renato Metessi i Zvijezde. U subotu, 18. rujna na pozornicu Ljeta na Strossu izaći će i koncert održati Steve Morgan poznat kao jedan od najboljih imitatora „kralja rocka" Elvisa Presleya.

14.09.2010. 07:58:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh