« Zdravlje
objavljeno prije 1 godinu
DOĐITE

Besplatne provjere vida u Knjižnicama grada Zagreba

U svega 3 minute saznat ćete opću informaciju o postotku oštrine vašeg vida, s ciljem daljnjeg poduzimanja koraka za ispravnu korekciju vida kod stručne osobe

Provjerite svoj vid besplatno!
Provjerite svoj vid besplatno! (Essilor)
Više o

provjera vida

,

Essilor

Problemi s vidom mogu se pojaviti bilo kada, bez obzira na godine. Zato su redoviti pregledi od izuzetne koristi. Essilor kao lider u optičkoj industriji ulaže iznimno velike napore kako bi educirali javnost o tom problemu, prevenirali ga i u konačnici ponudili adekvatno rješenje.

Sukladno tome, Essilor na globalnom nivou tradicijski organizira besplatne provjere vida građanima, a Essilor Hrvatska, skupa sa studentima optometrije Veleučilišta Velika Gorica, već drugu godinu zaredom provodi ovu akciju u Knjižnicama grada Zagreba, gdje se od 11. rujna do 31. listopada provode besplatne provjere vida građanima.

U svega 3 minute saznat ćete opću informaciju o postotku oštrine vašeg vida, s ciljem daljnjeg poduzimanja koraka za ispravnu korekciju vida kod stručne osobe.

Kako znamo vidimo li dobro?

Ukoliko primijetite jedan od ovih simptoma, znači da vam je sigurno potreban pregled vida.

  • Zamor očiju

  • Osjećaj pritiska u oku

  • Glavobolje

  • Problemi s čitanjem

  • Zamagljen pogled - vidite objekte na blizu i daleko kao da imate loše izoštren fokus na kameri

  • Teže privikavanje s tame na svjetlost i čitanje pri slabijem dnevnom svjetlu

  • Slabiji noćni vid

Jeste li znali da jedna od tri osobe ne vidi svijet jasno? Iskoristite ovu poveznicu dobrog vida i dobre knjige i provjerite da li ste i vi među njima. Redovite provjere vida prvi su korak u prevenciji, stoga brinite o svojim očima i uočite promjenu na vrijeme i provjerite svoj vid u jednoj od 30 KGZ-a.

Pogledajte detaljan raspored provjera s lokacijama OVDJE

www.essilor.hr

11.09.2018. 10:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh