« Film
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
FILM

Besplatna projekcija: Amenra: A Flood Of Light

Dokumentarni film "Amenra: A Flood Of Light" je intimni portret i prekrasan spoj estetike fotografa i redatelja Bobby Cochrana i sjajne atmosferre Amenra

Amenra: A Flood Of Light
Amenra: A Flood Of Light (Arhiva)
Više o

Amenra: A Flood Of Light

,

besplatna projekcija

NEDJELJA 27.06.2021. | Ljetni vrt | 20:30h

VINTAGE INDUSTRIAL BAR I UDRUGA "TOČKA KULTURE" PREDSTAVLJAJU:

"AMENRA: A FLOOD OF LIGHT"

Dokumentarni film "Amenra: A Flood Of Light" je intimni portret i prekrasan spoj estetike fotografa i redatelja Bobby Cochrana i transformativne atmosfere belgijskijih post-metal velikana Amenra, jedne od najintenzivnijih umjetničkih snaga teške glazbe u svijetu.

Ne samo njihova glazba, već i cijela njihova prisutnost dio je njihovog procesa stvaranja, a malo ljudi provodi više vremena s njima od samog autora Cochrana, koji je grupu počeo pratiti prije nekoliko godina na raznim turnejama po Europi, Sjedinjenim Državama i Japanu. Ta su iskustva rezultirala intimnim, impresionističkim dokumentarcem pa ako još niste vidjeli Amenra na jednoj od brojnih turneja, ovo će vam biti prilika da osjetite dio post metal veličanstva koje donose na pozornicu.

"Amenra: A Flood Of Light" obilježava 20 godina jednog od najjedinstvenijih i najutjecajnijih bendova u globalnom underground i iznimno nam je zadovoljstvo premijerno prikazati ovaj dokumentarni film u sklopu programa "Rocument u VIB-u".

21.06.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh