« Svijet
objavljeno prije 15 godina
I BISKUPI PORUČUJU:

Berlusconi se mora izjasniti o privatnom životu

Talijanski premijer i nakon spominjanja organizirane prostitucije preko svojih medija mirno poručuje kako je sve kleveta

(Getty Images)
Više o

Silvio Berlusconi

,

prostitucija

,

CEI

,

skandal

,

kleveta

,

Avvenire

,

Talijanska biskupska konferencija

Dnevnik talijanske biskupske konferencije (CEI) Avvenire danas je u uvodniku naveo kako se premijer Silvio Berlusconi mora što je prije moguće izjasniti o svim pitanjima koja su o njegovu privatnom životu postavljena tijekom zadnjih tjedana.

"Potrebno je što je prije moguće razjasniti najvažnija pitanja koje ne postavljaju samo politički protivnici nego i dio javnog mnijenja koji mu načelno nije suprotstavljen", glavni talijanski katolički dnevnik. Upozorenje je stiglo nakon otkrića talijanskog tiska o otvaranju istrage o proslavama u Berlusconijevim luksuznim rezidencijama u društvu mladih žena koje su navodno za to bile plaćene.

Berlusconi je te informacije nazvao gadostima i kazao da ga neće spriječiti da nastavi svoj posao, vjerojatno misleći na onaj politički. "Nema se što razjasniti. Sve je jasno: radi se o klevetama", izjavio je Berlusconi u petak obraćajući se talijanskom tisku.

Izvor: Hina

19.06.2009. 20:40:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh