« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
SEKS S MALOLJETNICOM

Berlusconi nazočio saslušanju svjedoka u aferi Rubygate

Silvio Berlusconi optužen je da je platio za desetak seksualnih usluga Marokanke Karime El Mahroug ili "Ruby" dok je bila maloljetna, a prijeti mu tri godine zatvora

Fotografija vijesti
Više o

Silvio Berlusconi

,

seks s maloljetnicom

,

Županijski sud

,

afera rubygate

Bivši šef talijanske vlade Silvio Berlusconi pojavio se u petak na opće iznenađenje na sudu u Milanu na saslušanju svjedoka u procesu Rubygate u kojem je optužen za prostituciju s maloljetnicom, javlja Hina. 

U petak je sud nastavio sa saslušanjem svjedoka, djevojaka koje tvrde da su sudjelovale na raskalašenim večerama u njegovoj rezidenciji u okolici Milana. Na ročištu u ponedjeljak svoj je iskaz dala mlada marokanska manekenka. Pozvana da svjedoči u Milanu iznijela je nekoliko sočnih detalja o večerama bunga-bunga, kako se nazivalo zabave organizirane u Berlusconijevim rezidencijama.

Bivši predsjednik vlade optužen je u okviru skandala Rubygate da je platio za desetak seksualnih usluga mlade Marokanke Karime El Mahroug ili "Ruby" između veljače i svibnja 2010. dok je bila maloljetna za što se u Italiji može dobiti tri godine zatvora. Njih dvoje negiraju seksualne odnose.


20.04.2012. 15:30:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh