« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Beloboj na Pan pikniku Cest is d Besta

Pobjednički par dobiva onoliko konzervi Pana koliko teži veći član para

Fotografija vijesti
Više o

Cest is d’Best

,

zagreb-info

,

Pan piknik

,

beloboj Cest is d Best

Pred nama je Cest is d Best, festival ulice i uličnih umjetnika, koji  u svoje trinaesto izdanje uvodi novu festivalsku disciplinu - belu na Pan pikniku. Naime, usred festivalske vreve, na Trgu bana Jelačića, Pan će podići malu zelenu oazu u kojoj će se posjetitelji festivala moći osvježiti hladnim Panom i slasnim roštiljem, ali i zaigrati belu s društvom.

No, Pan piknik trebalo bi primjereno i otvoriti, pa vas Cest is d Best i Pan pozivaju na svečani beloboj koji će se održati u petak,05. lipnja, u 17,00 sati na Pan pikniku. Dakle, pronađite pouzdanog partnera, koji nužno ne mora znati baš dobro kartati belu - bit će nam zabavnije, pa se najkasnije do četvrtka, 04. lipnja, prijavite za taj okršaj.

Pobjednički će par biti nagrađen ekskluzivnom nagradom koja će zavisti od njegove kilaže.Naime, pobjednike beloboja očekuje onoliko limenka Pana koliko će kila biti izvagano u težem dijelu para.

Dakle, budite mudri pri odabiru partnera, poradite na svojoj kilaži i prijavite se za beloboj na Pan pikniku.

Za ilustraciju: ako teži član pobjedničkog para ima cca. 80 kila, to bi bilo 80 limenki Pana od 0.5 l. Pretvoreno u litre, to je 40 litara!

Sve informacije možete pronaći na festivalskim stranicama.

02.06.2009. 10:00:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh