« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ČUDO IZ BRAZILA

Beauty Candy - bombon koji proljepšava

Brazilska stomatologinja razvila je bombon koji nas uz redovito cuclanje čini ljepšima i mlađima

Beauty Candy
Beauty Candy (Beauty Candy)
Više o

Mladost

,

ljepota

,

bomboni

,

Beauty Candy

Ljepotom opsjednuti Brazilci poludjeli su za bombonima koji proljepšavaju, a "Beauty Candy" će se uskoro početi prodavati i u Europi. Cijena bi se trebala kretati oko 9 eura po pakiranju od 150 grama. Proizvođač tvrdi da redovito cuclanje u kratkom vremenu osobu čini ljepšom, mlađom i ozarenom.

Šareni bomboni sadrže vitamine, minerale i antioksidante koji pozitivno djeluju na kožu, kosu i nokte. Međutim, liječnici tvrde da se radi o još jednom proizvodu koji obećaje više nego što može ispuniti. Iako tijelu treba hrana bogata vitaminima i mineralima, bomboni su slatki i nezdravi uz vrlo mali udio korisnih sastojaka.

Bombone je razvila nekadašnja stomatologinja u Brazilu koja posebno ističe da u njima nema šećera. Sladak okus dolazi od poliola, šećernog alkohola koji u većim količinama može izazvati probavne probleme, osjećaj napuhnutosti i bolove u trbuhu. Za one koji ne vole bombone postoji ista kombinacija sastojaka u tekućem obliku - Beauty Drink.

Kritičari pak tvrde da se tvari koje proljepšavaju u znatno većem udjelu mogu pronaći u voću i povrću te običnoj vodi. Bombone može prirodno i zdravo zamijeniti tzv. "beauty hrana": riba, svježi voćni sokovi, sokovi od rajčice i mrkve, govedina (bogata cinkom), jaja, pivski kvasac, lješnjaci i mineralna voda.

20.12.2010. 15:10:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    martinatonka
    21.12.2010. 13:35
    Još jedna marketinška izmišljotina. Nema šećera, ali ima alkohol... napuhava, izaziva probavne smetnje i sl... Osim lijepog dizajna tj. pakiranja dotični proizvod će vam više štetiti nego koristiti... uz to što će biti dodatni udar na novčanik... idealno za trendseterice ... još jedna debilna stvarčica za trovanje.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh