« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
VIDEO RECENZIJA

Battlefield 3 i multiplayer trenuci za pamćenje

POGLEDAJTE VIDEO: Naši partneri s HCL portala napravili su još jednu sjajnu video recenziju, ovoga puta red je na Battlefield 3

Video recenzija Battlefield 3
Video recenzija Battlefield 3 (HCL portal)
Više o

video igre

,

video

,

recenzija

,

Battlefield 3

Veliki okršaj najpopularnijih FPS serijala je pred nama - Battlefield 3 protiv Modern Warfarea 3! Battlefield 3 iz Electronic Artsa, treći nastavak glavnog dijela serijala koji se oduvijek ističe po masivnim multiplayer bitkama s vozilima, prvi je izašao na tržište, a ekipa s prijateljskog nam gaming portala HCL.hr odmah se prihvatila recenziranja igre i montiranja još jedne njihove video recenzije.

Ono što se lako da izvući iz recenzije je činjenica kako Battlefield 3 nije savršen, ali je prokleto zabavan u multiplayer modu koji je veći i impresivniji no ikad.

Ono što pomalo razočarava je mod za jednog igrača te kooperativni mod, koji su u najbolju ruku solidni, ali i prekratko i manje impresivno iskustvo. Vrijedi li onda ovu igru kupiti samo zbog multiplayera? Ekipa s HCL-a misli da vrijedi, a kako to objašnjavaju progledajte u video recenziji i pročitajte u još detaljnijoj tekstualnoj recenziji na HCL portalu.

Cijelu video recenziju možete pogledati na HCL portalu.

10.11.2011. 11:09:15
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Jones
    10.11.2011. 13:48
    Ne bih se složio sa time da singleplayer kampanja razočarava. Igra u svakom pogledu briljira :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh