« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
POŽARU U SARAJEVU

Baščaršija u plamenu zbog nargile?

Požar je, po riječima očevidaca, izbio u jednoj od orijentalnih kafeterija u kojoj se puše nargile te je vrlo brzo zahvatio više objekata, a taj dio grada prekrio je gusti dim

Požar na Baščaršiji
Požar na Baščaršiji (YouTube screenshot)
Više o

požar

,

Sarajevo

,

Baščaršija

Nakon jednoipolsatne borbe s vatrenom stihijom, sarajevski vatrogasci stavili su u srijedu rano popodne pod nadzor veći požar koji je izbio u povijesnom dijelu grada Baščaršije pri čemu je izgorjelo nekoliko trgovačkih radnji i ugostiteljskih objekata, izvijestili su mediji u BiH, javlja Hina.

Požar je, po riječima očevidaca, izbio u jednoj od orijentalnih kafeterija u kojoj se puše nargile te je vrlo brzo zahvatio više objekata, a taj dio grada prekrio je gusti dim.

Policija je evakuirala šire područje Baščaršije i zabranila pristup budući se osjetio miris plina, a u više objekata prijetila je opasnost eksplozija od plinskih boca.

Prema medicinskom izvješću nitko nije ozlijeđen u požaru kojega je gasilo 13 vatrogasnih vozila i 164 vatrogasca. Jedan vatrogasac je propao kroz krov jednoga objekta, no nije zadobio ozljede. Na mjesto inicidenta došao je i gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen.

07.03.2012. 16:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh