« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
VAŽNA OBLJETNICA

Barcelona u ljeto 2011. gostuje na Poljudu?

Slavni španjolski klub trebao bi s Hajdukom odigrati prijateljsku utakmicu povodom 100. obljetnice osnutka splitskog kluba

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

Željko Kerum

,

Joško Svaguša

,

Barcelona Poljud

,

Barcelona Hajduk

,

Mediapro

,

Hajduk 100

,

Emili Pons

,

Pere Guardiola

Čelnici marketinške agencije "Mediapro", koja brine o organiziranju prijateljskih utakmica nogometaša Barcelone, za današnjeg boravka u Splitu najavili su mogućnost gostovanja ove španjolske momčadi u ljeto 2011. godine u Splitu gdje bi se u povodu obilježavanja 100. obljetnice osnutka Hajduka odigrala prijateljska utakmica između ovih dviju momčadi.

Generalni direktor marketinške agencije "Mediapro" Emili Pons i predstavnik te agencije Pere Guardiola, brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, danas su se sastali sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom i predsjednikom Hajduka Joškom Svagušom kako bi razmotrili mogućnost gostovanja nogometaša Barcelone u Splitu i odigravanja prijateljske utakmice sa slavljenikom Hajdukom.

"Vjerujem da ćemo uspjeti organizirati gostovanje Barcelone u Splitu. Riječ je o zahtjevnom projektu u okviru kojeg treba riješiti mnoga pitanja, primjerice smještaj i osiguranje. Kada 2011. godine završi prvenstvo, Barcelona će doći i dovest ćemo veliko iznenađenje pa zato i organizacija mora biti na najvišoj razini", rekao je nakon sastanka Guardiola.

Gosti iz Španjoilske su također kazali da se Hajduk na vrijeme javio za organiziranje nogometnog spektakla, te da su za gostovanje Barcelone stigli zahtjevi iz 50 gradova, a Split je, kako su dodali, jedan od dva odabrana.

Kerum je izjavio kako je Grad spreman pomoći organizaciju ovog nogometnog spektakla.

"Ako se uspije realizirati ovaj projekt, bit će to velika stvar za Hajduk i Split. Zato se ne smije napraviti ni najmanja greška", rekao je Kerum. (hina/metro-portal)

13.04.2010. 19:45:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh