« Film
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
najpoznatija plavuša

Barbie i na filmskom platnu

Mattel i Universal Pictures snimit će film o najpopularnijoj plavuši na svijetu a za glavnom ulogom vlada velika potražnja u Hollywoodu

(Wikipedia)
Više o

Mattel

,

Barbie film

,

Universal Pictures

Najpoznatija lutka na svijetu, Barbie, uskoro će zasjati i na filmskom platnu. Naime, kompanija Mattel koja godinama proizvodi djevojčicama najomiljeniju plavušu, odlučila je snimiti film s Barbie u glavnoj ulozi. Mattel će se udružiti s poznatom filmskom kućom Universal Pictures.

Iako je Matell godinama zabranjivao ekranizaciju Barbie, situacija se promijenila u posljednjih godinu dana kada je sve veća potražnja za lutkom Bratz, koju proizvode konkurentske tvrtke, počela ugrožavati Barbienu popularnost.

Svi detalji oko planiranog filma zasada se još drže u tajnosti, pa nije poznato ni u kojem će se obliku Barbie predstaviti publici.

Saznaje se iapk da će se samo manji dio filmske radnje vrtjeti oko njezina stalnog pratitelja Kena, dok je sporedna uloga predviđena i za Blainea, Australca s kojim je svojevremeno Barbie bila u vezi.

Glavna uloga u budućem blockbusteru velika je želja brojnih mladih holivudskih glumica. Hollywood Reporter tako je na naslovnici svog posljednjeg izdanja donio popis pet najperspektivnijih glumica pozivajući čitatelje na glasovanje. Anna Faris, Heather Graham, pa čak i tamnoputa Zoe Saldana, među favoritkinjama su za najpoželjniju filmsku ulogu 2009. godine.

Ken ipak i nije toliko poželjna uloga. Prema najavama, za glavnu bi mušku ulogu mogli konkurirati Christian Bale ili posljednji James Bond, Britanac Daniel Craig, no sve su glasniji i oni koji bi u ovoj ulozi najradije vidjeli kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera. Kako brojni filmofili tvrde, njegova bi tjelesna konstitucija najbolje oslikala Kena.

26.09.2009. 10:56:51
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    winxica_flora
    05.10.2009. 15:22
    good day!
  2. avatar
    winxica_flora
    05.10.2009. 15:23
    barbi govori hrv!!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh