« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
ŽENAMA PRISTUP ZABRANJEN

Baranjci dobili prvu Udrugu oženjenih muškaraca

Očuvati obitelj i upozoriti mlade da je obitelj uistinu utočište svakog pojedinca zadaća je udruge, rekao je njezin predsjednik

Fotografija vijesti
Više o

Baranja

,

smiješne vijesti

,

Udruga oženjenih muškaraca

34 člana i više od 600 godina braka uspjela je u kratkom vremenu skupiti prva Udruga oženjenih muškaraca iz baranjskog sela Kozarac, pohvalio se njezin predsjednik Jasmin Hadžić, piše Hina.

Udruga ima statut koji je "vrlo strog jer se mora znati kakav oženjeni muškarac mora biti da bi mogao postati naš član", rekao je predsjednik i posebice istaknuo kako je svrha te udruge humanitarni rad i pomoć obiteljima koje teško žive. Imali su već nekoliko humanitarnih akcija, a trenutačno prikupljaju pomoć za slijepu obitelj u Belome Manastiru.

Očuvati obitelj i upozoriti mlade da je obitelj uistinu utočište svakog pojedinca naša je zadaća to više što sve više mladih odustaje od braka i žive 'na divlje', a zbog teškoga socijalnog stanja, odustaju i od djece, rekao je Hadžić.

Udruga oženjenih muškaraca iz Kozarca organizirala je prošlog vikenda i veselicu na koju su bili pozvani svi, od supruga do prijatelja. "Jako mi je drago što nam je prije nekoliko dana pristupio novi član koji je godinama odugovlačio sa svatovima", rekao je predsjednik Udruge oženjenih muškaraca.

Članovi udruge su u dobi od 23 godine do 70 godina, a članstvo se stalno povećava. Kozarac je u sastavu baranjske općine Čeminca i ima 700 stanovnika.

27.09.2011. 17:11:42
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Valentin Hadžić
    19.11.2011. 02:27
    Volio bi se čut s predsjednikom ako je ikako u mogućnostu da mi se javi na ovaj mail.... nino_vu@hotmail.com
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh