« Život
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
NEZGODNO ZANIMANJE

Bankari su veliki preljubnici, 72% vara svoje partnere

Prosječna afera bankara traje 21 dan ili ukupno četiri vatrena susreta, dok žene ljubavniku ostaju vjerne 136 dana

Strauss-Kahn
Strauss-Kahn (Facebook)
Više o

preljub

,

seks

,

bankari

,

Dominique Strauss-Kahn

Beskompromisni u pregovorima, bogati, uspješni, u pravilu oženjeni, a 72% njih ima ljubavnice ili ljubavnike. Riječ je o bankarima. Najnoviji primjer je sada već bivši čelnik MMF-a Dominique Strauss-Kahn koji možda je a možda nije silovao sobaricu (istinu će utvrditi sud ili će ostati skrivena negdje u arhivama tajnih službi), ali je zasigurno višestruki preljubnik.

Tamo gdje je veliki novac, bračna vjernost pada u drugi plan, pokazuje istraživanje koje je među bankarima proveo financijski portal "hereisthecity.com". Osim što preko 70% njih vara svoje supruge, 26% je barem jednom spavalo sa svojim sekretaricama, a prosječna afera traje 21 dan ili ukupno četiri vatrena susreta.

Na pitanje zašto varaju, bankari krive supruge koje traže previše novca za razvod i koje sve više sliče njihovim majkama ili ih naprosto više ne razumiju. Na trećem mjestu je uzbuđenje koje afera nosi sa sobom.

Bankari su velikodušni prema svojim ljubavnicama. Spremni su za susrete rezervirati sobe u luksuznim hotelima, poklanjati nakit i donje rublje te ljubavnicu izvesti u kazalište ili neko drugo otmjeno mjesto. Prosječna afera tako košta oko 400 eura po susretu.

Ni žene iz financijskoga svijeta nisu sasvim nevine, iako iz istraživanja proizlazi da su muškarci četiri puta skloniji preljubu od žena. No, žene su jednom ljubavniku vjerne čak 136 dana, odnosno 31 susret pri čemu zahlađenje nastupa nakon 25. seksa.

30.05.2011. 22:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh