« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
noćna mora

Bandum Kerić, mjestonačelnik Hrvatske

Facebook profil najgore hrvatske noćne more

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neznani junak s Facebooka)
Više o

Milan Bandić

,

Facebook

,

Željko Kerum

,

lokalni izbori

,

bandum kerić

Idealni mjestonačelnik hrvatske dalmopole/metrolmacije ustaje u šest ujutro, petnaest minuta kasnije izvede psa u kratku šetnju, u trifrtalj/tričetvrt sedam je pod hladnim tušem, da bi već u sedam ujutro slušao vijesti i otišao na posao.

Od pola osam do cca podneva prima naručene stranke, da bi nakon toga sastančio i družio se s pućanstvom do otprilike deset navečer. Raste i razvija se poput svoga grada, a zanimaju ga satovi, ćevapi, šampanjac, građevinski poslovi, maybach i slične aktivnosti.

Mogla bi se dodati i sklonost motornim jahtama velike dužine, piratskim kovčezima punim novca zarađenim na okladama, prsti puni pekmeza i glava puna gela, ups, oprostite, putra.

To je Facebook profil najgore hrvatske noćne more, mutant dva najizglednija gradonačelnika najvećih hrvatskih gradova. Kako birači ne znaju bolje, jer su ostali kandidati totalna katastrofa i ne zna se što žele ukrasti kada zasjednu u fotelju, ova smrtonosna kombinacija bit će, najvjerojatnije, nakon 17. svibnja navodna protuteža Sanaderu i njegovoj ergeli likova iz bajke.

Blago nama, priča se da postoji komad leda velik poput New Yorka koji se odlomio od Antarktika i sad slobodno luta oceanima. Zauzmimo ga prije drugih i osnujmo Novu Hrvatsku, jer Bandum Kerić je naša najizvjesnija budućnost ako ostanemo živjeti na razmeđi Europe i brdovitog Balkana.

Piše: Metronom
01.05.2009. 21:05:08
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    MajaK
    02.05.2009. 14:26
    haahahahaahahah, genijalno!!!
  2. avatar
    02.05.2009. 15:56
    tja, junak je mozda 'neznan', ali metode su poznate, sve po starom, uzmi novce i nasmij se u kameru, tragikomedija :-/
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh