« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ROĐO, ROĐO

Bandić: Uprava holdinga - svi iz istog sela

Životopisnog gradonačelnika muče zanimljive brige, prisjeća se Ivića Pašalića...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dragan Matic / Cropix )
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je na aktualnom satu zagrebačke Skupštine rekao da u gradskoj upravi kontrolira zapošljavanje, ali da to oko četiri mjeseca ne može u Zagrebačkom holdingu gdje "ljudi zapošljavaju rođake i zatvaraju se u sobe".

Na ocjenu Margarete Mađerić (HDZ) da u Zagrebu i dalje vlada velika rastrošnost te da se uz ostalo ne poštuje odluka o zabrani zapošljavanja u Zagrebačkom holdingu, Bandić je rekao "pogledajte Upravu holdinga, svi su iz istog sela". To je radio i Ivić Pašalić prije 15 godina, ali i tome će doći kraj, kazao je Bandić.

Na upit Darka Vuletića (HSS) gdje je predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović te kako teku pregovori oko formiranja Nadzornog odbora Skupštine Holdinga zagrebački gradonačelnik je kazao da ga nitko nije konzultirao oko Nadzornog odbora te da je pozvan na sastanak, na koji neće ići. Tijekom aktualnog sata Čović je sms porukom javio predsjedniku Skupštine Borisu Špremu da je bolestan i da ga "muči stomak".

Na upit Jurice Meića (SDP) hoće li Rokajfest nakon pet godina, zbog maćehinskog odnosa grada, biti održan izvan Zagreba Bandić je odgovorio kako nije neki roker, ali da je bio na svakom otvaranju te manifestacije. Dodao je kako mu ne smeta da se na Jarunu 'roka' do četiri ujutro.

Na upit Morane Paliković Gruden (HNS) zašto je grad Zagreb odobrio 40 tisuća kuna za ovogodišnji izbor Miss Universe te je li taj novac, u sadašnjem dobu recesije, odobren iz pričuve, Bandić je kazao da se za taj izbor svake godine iz grada odobravaju sredstva te da su ona u ovoj godini za 25 posto manja nego u 2009. Kao razlog izdvajanja novca naveo je turističku promociju Zagreba. (hina/metro-portal)

 

20.04.2010. 11:39:52
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Max
    20.04.2010. 12:41
    Bandiću lipi ptiću sve ih rasturi.
    Raspusti bagru i uzmi stvari u svoje ruke.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh