« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
FRKA GA JE?

Bandić kukavički izbjegava sučeljavanje s Ostojićem

Rajko Ostojić se nada sučeljavanju s Bandićem, ali to je nemoguća misija iz dobro poznatih razloga

Ovaaaj ... Bog ... građani ... delam!
Ovaaaj ... Bog ... građani ... delam! (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

sučeljavanje

,

Rajko Ostojić

,

izbjegavanje sučeljavanja

Milan Bandić i nadalje izbjegava i odbija bilo kakvo sučeljavanje sa svojim konkurentom u drugom krugu izbora, iako se Ostojić i dalje nada da bi se mogao naći oči u oči s Bandićem pred kamerama i mikrofonima.

Tako nešto neće se dogoditi, ne zato što je Bandić bahat, nego zato što je kukavica. Izvlači se floskulama da se sučeljava svaki dan s građanima Grada Zagreba, što je notorna laž jer znamo kako su prošle njegove tribine na kojima su se počela postavljati pitanja - prvo su ih osiguravali zaštitari, a zatim su se prestale organizirati.

Čega je Bandića strah, pitanje je na koje može biti više odgovora. Za početak, Bandić nije navikao na dijalog kao oblik komunikacije. To mu je potpuno strano, on se dobro osjeća jedino u monologu, kad baca svoje floskule jednu za drugom, pa imamo red Boga, red građana, red delanja i red majke Blagice. I to je to.

Drugi mogući razlog je, naravno, nemogućnost odgovaranja na pitanja. Bilo koje konkretno pitanje koje traži konkretan odgovor Bandića može jedino utjerati u depresiju, jer stvarni odgovor nije za javnost.

Treći, najvjerojatniji razlog, je na tragu Milanovićeve izjave - Bandić nije u stanju koherentno komunicirati, što je vidljivo već godinama. Pažnju na temi Milan Bandić može držati maksimalno do kraja prve prosto proširene rečenice koju izgovori, a zatim se gubi u bogovima, delanju i građanima.

Stoga, ako Ostojić želi sučeljavanje s Bandićem, ne bi mu smjelo biti ispod časti ganjati ga cijeli dan po gradu i pojavljivati se na istim mjestima, prići mu i ispaliti arsenal pitanja. Izborna mu je pobjeda u tom slučaju gotovo zagarantirana.

25.05.2013. 19:28:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Tika Taka
  26.05.2013. 12:46
  Bandić je prejaki za Ostojića i ne trebaju mu sučeljavanja jer je svjestan da ga građani (oni koji iziđu na izbore) žele vidjeti kao gradonačelnika još jedan mandat, a oni koji ne idu na izbore također nemaju ništa protiv jer da imaju dali bi glas Ostojiću. Ne treba izmišljati toplu vodu i umišljati da će Ostojić pobijediti ako se dogodi ovo ili ono, ništa se neće dogoditi osim da će Bandić potući na izborima Ostojića.
 2. avatar
  KillingJoke
  26.05.2013. 23:00
  Tika Taka, ti si fakat pal s Marsa :) osim što pokazuješ tipičnu brozovsku logiku po kojoj nema potrebe ni za čim što bi ljudima otvorilo oči, još i ne shvaćaš osnovne stvari. Uzmi izvješća o poslovanju ZG Holdinga, dostupna su ti na webu, i organizacijski ustroj koji ti je dostupan na stranicama Trgovačkog suda. Tamo ćeš vidjeti da je Bandić bio jedini član Skupštine i Nadzornog odbora Holdinga, koji je za vrijeme svoje vlasti nad njim zadužio za 7.5 milijardi kuna. Grad Zagreb je dužan 520 milijuna kuna, sve zajedno 8 milijardi kuna ... no, bistrićima poput tebe je to sasvim u redu
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh