« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
još razmišlja

Bandić ide u Europu po potporu za kandidaturu

POGLEDAJTE VIDEO - Zagrebački gradonačelnik najavio je da mora obaviti još tri stvari prije odluke o predsjedničkoj kandidaturi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Bandić predsjednik

,

Bandić kandidatura

Na današnjoj konferenciji za novinare na temu aktualnosti u gradu Zagrebu, nitko od novinara nije pitao Bandića hoće li se kandidirati za predsjednika pa je on sam odlučio pokrenuti vruću temu.

"Kandidirati se za predsjednika nije isto kao kad ja subotom odem svojim Mercedesom na Dolac, kupim hranu za tjedan dana i usput popijem kavu sa svojim kumicama. Kandidatura samo da bi se kandidirali nema smisla", ispričao je Bandić.

Dodao je da jedino što on u životu zna raditi je slušati i služiti i to "najbolje od svih".

Podsjetio je da se za glupe odluke uvijek ima vremena dok za one najmudrije treba sve dobro izvagati do zareza. Stoga, prije konačne odluke o kandidaturi za predsjednika namjerava obaviti još tri stvari:

Na upit novinara kako će otkriti ima li potporu Zagrepčana za kandidaturu, rekao je da on "za svoje Zagrepčane ima filing istančan kao mačka" te da se ne žuri s konačnom odlukom s obzirom da izbori još nisu ni raspisani.

Ponovo se aktualiziralo pitanje Dinamovog stadiona i referenduma na kojem bi se građani trebali izjasniti žele li izgradnju novog stadiona ili obnovu maksimirskog.

Bandić je izvijestio da je održan sastanak s upravom Dinama na kojem je odlučeno da se referendum mora provesti do Nove godine. Bandić osobno smatra da bi se trebalo uložiti u obnovu postojećeg stadiona, ali konačnu odluku imaju građani kojima objekt pripada.

Potvrdio je i nagađanja o izmjenama u Holdingu:

13.10.2009. 15:51:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh