« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
STRAVA

Bandić i Karamarko vladat će Zagrebom?

Zagrepčanima se sprema stravična perspektiva, za koju je jedini odgovoran Zoran Milanović

Perspektiva glavnog grada Hrvatske
Perspektiva glavnog grada Hrvatske (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

Zoran Milanović

,

lokalni izbori

,

Tomislav Karamarko

Milan Bandić i Tomislav Karamarko će na nekoj zajedničkoj večerici sigurno dogovoriti preuzimanje Gradske skupštine, jer kako sada stvari stoje, zbroj njihovih zastupničkih mjesta bit će upravo 26 koliko je potrebno za većinu.

Tako će SDP nakon dugo vremena otići u oporbu u glavnom gradu, što je uz perspektivu pobjede Milana Bandića u utrci za gradonačelnika najveći poraz SDP-a u zadnjih 20 godina. Krivac se zna, Zoran Milanović je svojim bahatim stilom i nemuštim kadroviranjem ponizio Bernardića koji je bio samo jedan posto iza Bandića, a Ostojić je i dalje 20 posto iza aktualnog gradonačelnika.

Ovo otvara najcrnju moguću perspektivu za građane Zagreba, dvije trijumfalističke revanšističke opcije na vlasti prvo će pomesti sve kadrove SDP-a i HNS-a iz gradskih tvrtki, a zatim kreće nastavak zapošljavanja po Bandićevom receptu.

Zagrebe ... crno ti se piše.

19.05.2013. 22:51:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    robi
    19.05.2013. 23:02
    Kakav "neutralan" tekst. Crno se piše SDPu i HNSu a ne građanima Zagreba čija se volja ovim navijačkim i šovinističkim tekstom dovodi u pitanje.
  2. avatar
    Uredništvo
    19.05.2013. 23:21
    Stvarno ne vidimo razlog zašto ne bismo imali pravo na mišljenje, pa bi trebali biti "neutralni"? Volja građana Zagreba je takva kakva je i mi je ne dovodimo u pitanje ni na koji način, a Vas pozivamo da se vratite na ovaj članak za 6 mjeseci i još jednom pročitate i tekst i svoj komentar .... pa onda usporedite činjenično stanje u tom trenutku i našu prognozu :)
  3. avatar
    Tika Taka
    20.05.2013. 08:11
    Nisam iz Zagreba ali bih poštivao to da Zagrepčani žele Bandića na čelu grada, što se tiče rezultata čestitao bih svima a najviše HDZ-u jer je više nego očito da ih Hrvati nikad neće odbaciti baš kao i SDP. Uvijek će biti glavni na političkoj sceni i svi oni koji su mislili da je Sanader uništio HDZ varaju se. HDZ i SDP smjenjivat će se na vlasti još stoljećima, to je svima jasno
  4. avatar
    CroRay
    20.05.2013. 10:22
    Ne razumijem zašto gradonačelnik ima pravo na toliko uzastopnih mandata, a po snazi i raspolaganju novcem je drugi čovjek u državi (u Zagrebu)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh