« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
baltazardan

Baltazargrad na Trgu bana Jelačića

Niti loše vrijeme nije moglo spriječiti mnoštvo djece da uživa u programu na Jelcu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro)
Više o

profesor Baltazar

,

Baltazargrad

Povratak popularnog i sveznajućeg profesora svečano je obilježen u kinu Europa, gdje je popularni lik iz crtića na prikladnoj svečanosti u deset sati proglašen dječjim ambasadorom od strane gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića i ostalih visokih uzvanika iz svijeta znanosti, kulture i javnog života. Nakon proglašenja i prigodnog programa, Baltazardan se nastavio na Trgu bana Josipa Jelačića.

Nakon proglašenja Profesora Baltazara dječjim ambasadorom, povorka kostimiranih likova na čelu s Profesorom Baltazarom, te ostalim uzvanicima, u  11,20 sati dovela se do Trga u Baltazar-tramvaju, te se pridružila programu, koji je već započeo u 10 sati. Tramvaj broj 14, s motivima Baltazar grada prvi će puta voziti za tu prigodu, te će ostati kao trajna linija u kojoj će moći uživati svi građani i posjetitelji Zagreba.

Samo za ovu priliku, Trg bana Jelačića ukrašen je kao Baltazar grad, djeca su dobila priliku crtati, pisati pjesmice ili se izražavati na bilo koji drugi kreativni način.

Za sve one koji su poželjeli zaviriti u čarobni svijet mašte, one2play je pripremio poseban program u svojim zagrebačkim trgovinama u Tkalčićevoj 54, City Centeru One i Garden Mallu. Cijeloga dana događati će se mnoštvo programa i iznenađenja za najmlađe. Zabava je osigurana s mnoštvom kostimiranih junaka i posjeta Profesora Baltazara svakoj trgovini. Svi posjetitelji tom će prigodom moći nabaviti svoj ekskluzivan primjerak Baltazar proizvoda s 20% popusta, za odrasle i za djecu

07.11.2009. 15:19:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh