« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Aviva vježbe za sve žene

Riječ je o dinamičkim vježbama, a svaki pokret kreće iz zdjelice. Ove vježbe potiču cirkulaciju krvi u zdjelici i tako utječu na hormone, dovodeći ih u ravnotežu

Aviva vježbe će vas preporoditi
Aviva vježbe će vas preporoditi (Arhiva)
Više o

žene

,

hormoni

,

mjesečnica

,

plodnost

,

Aviva vježbe

Aviva vježbe zovu se po liječnici koja ih je 1966. patentirala, Avivi Steiner. Riječ je o jednostavnim fizičkim vježbama koje svatko može savladati, a djeluju tako da dovode hormene u ravnotežu. Ove vježbe za plodnost odobrila je Svjetska zdravstvena organizacija. 

Aviva vježbe utječu na rad žlijezda koje luče spolne hormone.

Osim što povećavaju plodnost, reguliraju mjesečnicu, ublažavaju PMS, smanjuju i otklanjaju ciste i miome na reproduktivnim organima.

Vježbe pojačavaju cirkulaciju u zdjelici i jačaju unutarnje organe. Prije početka izvođenja vježbi, ako imate ginekoloških problema, trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom.

Riječ je o dinamičkim vježbama, a svaki pokret kreće iz zdjelice. Ove vježbe potiču cirkulaciju krvi u zdjelici i tako utječu na hormone, dovodeći ih u ravnotežu. 

Uravnoteženi hormoni reguliraju mjesečnicu, potiču ovulaciju što znači i veću mogućnost za začeće.

Aviva vježbe fokusiraju se na područje zdjelice i reproduktivnih organa koji su, zbog sjedilačkog načina života, pod pritskom, a opet s druge strane ih ne razgibavamo dovoljno te je cirkulacija u tom dijelu tijela lošija.

Aviva vježbe nisu samo za žene koje žele zatrudnjeti, već za sve žene.

Kako one mlađe tako i one starije. Zasnovane su na ženskoj fiziologiji. vraćaju organizam u prirodno stanje, pomlađuju ga i vraćaju mu vitalnost. 

Trening traje oko pola sata, a vježbe su uvijek iste. Preporučuje se da se izvode dva do tri puta tjedno. Efekti vježbanja pojavljuju se rano, ovisno o tegobama koje žena ima. Nema nuspojava. 

Kako bi povećali plodnost vježbe trebate izvoditi najmanje tri mjeseca pa do godinu dana. 

26.05.2017. 11:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh