« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
T-MOBILE INMUSIC

Atraktivna Kupola na festivalu

Oblikovana po principima održivosti, kupola nema temelja, a sastoji se od trokutastih, pentagonalnih i heksagonalnih oblika

Kupola je jedna od atrakcija T-Mobile INmusic festivala
Kupola je jedna od atrakcija T-Mobile INmusic festivala (T-Mobile INmusic)
Više o

T-Mobile INmusic

,

Kupola

Jedan od zanimljivih noviteta ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala je glazbeni program koji će se odvijati u atraktivnoj unutrašnjosti 14-metarske Kupole, na čijem će se svodu izmjenjivati raznovrsne zanimljive videoprojekcije.

Oblikovana po principima održivosti, kupola nema temelja, a sastoji se od trokutastih, pentagonalnih i heksagonalnih oblika. Nema unutrašnju potporu, i može prekriti prostor veći od bilo koje druge konstrukcije te vrste, a s povećanjem obujma, postaje proporcionalno lakša i snažnija.

Kupola je projektirana i proizvedena u Hrvatskoj, a zbog svoje specifične konstrukcije, ima iznimno veliku nosivost, što je značajno razlikuje od ostalih šatora slične kvadrature.

Dodatna posebnost ovog impresivnog 14-metarskog zdanja je i 360 full sky video projekcija koje će se prikazivati na svodu Kupole i koja će po prvi put biti predstavljena upravo na T-Mobile INmusic festivalu.

Za glazbeni program u unutrašnjosti Kupole pobrinut će se ekipa s Radija808 s programom naziva "Radio808 Soundsystem" koja će najizdržljivije posjetitelje zabavljati do ranih jutarnjih sati uz zvukove breakbeata, dubstepa i bass musica.

www.kupole.net

19.06.2011. 16:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh