« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
GENIJALNO!

Atlas svijeta po Trumpu - urnebesan zemljovid Janka Cvetkova

Kad se Trump počeo blesirati po medijima u predsjedničkoj kampanji, Cvetkov je pamtio i bilježio - nastao je urnebesan atlas svijeta po Trumpu

Svijet prema Trumpu
Svijet prema Trumpu (Yanko Tsvetkov)
Više o

Donald Trump

,

Janko Cvetkov

,

Yanko Tsvetkov

,

atlas svijeta

Atlas svijeta prema Donaldu Trumpu najnoviji je urnebesno smiješan uradak poznatog bugarskog grafičkog dizajnera Janka Cvetkova (iliti Yanka Tsvetkova, kako on sam sebe piše na webu).

Poznat po svojim duhovitim atlasima koje temelji na predrasudama, Cvetkov je očito pratio Trumpa i njegove bisere koje je nemilice ispaljivao tijekom kampanje i kad je to preslikao na sliku svijeta, dobili smo novi atlas za popravljanje raspoloženja.

Što reći kad tip koji želi (a sada i jest) postati američki predsjednik ispali, primjerice, ovo:

Kada nam Meksiko šalje svoje ljude, ne šalje najbolje od njih. Oni ne šalju vas. Ne šalju vas. Šalju ljude s mnogo problema i ti ljudi probleme donose nama. Donose drogu. Donose kriminal. Oni su silovatelji. A neki od njih su, pretpostavljam, dobri ljudi.

Naravno, to je samo dio Trumpove priče koja je osvojila glasače, pa nije ni čudo da je Meksiko na karti označen kao - Silovatelj. Sjeverni susjed Kanada postao je Lignja, Europa cinično Nova Meka...

Ima toga još, naravno, no jednako tako vrijedi pogledati sve njegove atlase svijeta prema predrasudama koje je ukoričio i u hit knjigu, a sve ih možete vidjeti OVDJE.

29.01.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh