« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
6-2

Athletic Bilbao uništio trećeligašu snove o finalu kupa

Tako je lijepa priča o trećeligašu Mirandesu, koji je u ranijim fazama natjecanja iz Kupa kralja izbacio Villarreal, Racing Santander i Espanyol Barcelone, završena

Fotografija vijesti
Više o

Barcelona

,

Villareal

,

Kup kralja

,

Athletic Bilbao

Nakon što je u uzvratnoj utakmici polufinala uvjerljivo svladao trećeligaša Mirandes s visokih 6-2, Athletic Bilbao plasirao se u finale Kupa kralja, prenosi Hina.

Tako je lijepa priča o trećeligašu Mirandesu, koji je u ranijim fazama natjecanja iz Kupa kralja izbacio Villarreal, Racing Santander i Espanyol Barcelone, završena.

Athletic Bilbao, koji je u prvoj utakmici pobijedio 2-1, brzo je preuzeo kontrolu nad utakmicom tako da je već nakon 22 minute vodio 3-0 zahvaljujući pogocima Muniaina (11.), Laskuraina (14.) i Aurtenextea (22.). Mirandes je smanjio vodstvo pogotkom Blanca u 57. minuti.

Llorente, koji je u prvoj utakmici zabio dva gola, opet je bio dvostruki strijelac u drugom poluvremenu u razmaku od četiri minute (71. i 75.), a Cesar Caneda je dvije minute prije kraja utakmice povećao ukupan rezultat Baska spremivši loptu u vlastitu mrežu. Blanco je također bio dvostruki strijelac jučer zabivši u 86. minuti drugi gol za Mirandes.

U srijedu u drugoj polufinalnoj utakmici igraju Barcelona i Valencija koji su u prvoj utakmici odigrali 1-1.

08.02.2012. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh