« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
FUTSAL SPLIT

Ukrajinci zbog navijača traže diskvalifikaciju Hrvatske

"Navijači su bacili u smeće našu zastavu koja je naš simbol i zbog toga bi hrvatsku reprezentaciju trebalo diskvalificirati s Europskog prvenstva", rekao je ukrajinski izbornik

Fotografija vijesti
Više o

Spaladium Arena

,

futsal

,

hrvatska malonogometna reprezentacija

,

futsal euro 2012.

Nakon što je njegova momčad sinoć u ruletu šesteraca izgubila od reprezentacije Hrvatske, izbornik ukrajinske malonogometne vrste najavio je da će tražiti diskvalifikaciju naše momčadi zbog toga što su navijači hrvatske reprezentacije bacili ukrajinsku zastavu u smeće, prenosi Hina.

"Navijači su bacili u smeće našu zastavu koja je naš simbol i zbog toga bi hrvatsku reprezentaciju trebalo diskvalificirati s Europskog prvenstva", rekao je Lysenčuk nakon utakmice u Spaladium Areni dodavši kako to "nije fair-play i neće proći nekažnjeno od Uefe".

Ukrajinski izbornik izrazio je nezadovoljstvo suđenjem na utakmici. Naš kapetan je u drugoj minuti utakmice udaren laktom tako da mu je krvario nos, ali suci nisu svirali niti prekršaj, ustvrdio je Lysenčuk.

Ukrajinski izbornik također je rekao da su hrvatski igrači mladi i tek su došli na veliko natjecanje, a "nisu se ponašali kako treba".

07.02.2012. 08:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh