« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

ASUS G750JZ - ozbiljan stroj za vrhunski gejming

Gejmerski orijentiran dizajn inspiriran nevidljivim borbenim avionima je dodatno unaprijeđen

Gejmeri, laptop za vas :)
Gejmeri, laptop za vas :) (ASUS)
Više o

laptop

,

ASUS G750JZ

,

gejmerski laptop

Gejming je odavno prerastao kategoriju zabave, čemu je doprinijela pojava ozbiljnih strojeva koji su napravljeni isključivo za tu namjenu. Zbog toga je većina proizvođača IT opreme svoje poslovanje preusmjerila na ovu grupu korisnika, dizajnirajući veliki broj periferija i uređaja koji uz određena unapređenja imaju svoje igračko izdanje. Jedan od najnovijih prijenosnika na našem tržištu je ASUS G750JZ laptop koji će odgovoriti na konstantne izazove zadane novim naslovima.

Novi model iz čuvene ASUS serije Republic of Gamers dolazi u još čvršćem oklopu s još ubojitijim performansama u odnosu na prethodnu generaciju. Gejmerski orijentiran dizajn inspiriran nevidljivim borbenim avionima je dodatno unaprijeđen pa je novo izdanje tanje, s aluminijskim osloncem za dlanove i prepoznatljivim masivnim otvorima za hlađenje sa stražnje strane. Shodno činjenici da je većina gejmera sklona provesti cijelu noć u virtualnom obračunu, tipkovnici je dodano i pozadinsko osvjetljenje koje olakšava igranje u mraku, a njezin ergonomski dizajn smanjuje zamaranje ruku, što je, priznat ćete, dobra vijest ako se pripremate za višesatni gejming.

Kada ozbiljne igračke sesije dođu na red presudne su dobre performanse i grafika. Najnoviji laptop G750JZ, pored Intel Core i7 -4700 procesora četvrte generacije, pokreće i najnovija generacija ultra-brze grafike za prijenosnike NVIDIA GeForce GTX 880M. Ovako opremljen stroj, uz brze SSD-ove ili hard diskove u RAID-u, omogućit će vam da pružite maksimum u igri i nadmašite protivnike.

Nekoliko riječi posvećujemo i zvuku, jer što je pobjeda u igri ako ne čujete njen eho. ASUS se pobrinuo da G750JZ opremi posebno modificiranim pojačalom za slušalice visoke kvalitete kako bi gejmere smjestio u centar akcije. Pažnja je posvećena i izradi zaslona koji su matirani i bez odsjaja što smanjuje zamaranje očiju.

Dakle, ako vaše slobodno vrijeme podrazumijeva i dobru partiju neke nove igre, onda je ovaj laptop pravi izbor za vas. Cijena je prava sitnica --16.299 kuna.


15.08.2014. 17:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh