« Nogomet
objavljeno prije 13 godina
ODLAZAK KAPETANA

Arsenal pušta Fabregasa u Barcelonu

Prema Mundo Deportivu, trener Arsenala Arsene Wenger konačno je dao svoj pristanak za Fabregasov odlazak

Cesc Fabregas
Cesc Fabregas (Getty Images)
Više o

Barcelona

,

Arsenal

,

Cesc Fabregas

Arsenal će pustiti svog kapetana španjolskog nogometaša Cesca Fabregasa u Barcelonu, pišu u četvrtak dva sportska časopisa, prenosi Hina.

Prema Mundo Deportivu, trener Arsenala Arsene Wenger konačno je dao svoj pristanak za Fabregasov odlazak, pod uvjetom da ne potpiše za neki drugi engleski klub. "Trener je otvorio vrata Fabregasu pod uvjetom da ne pojača drugu englesku ekipu", piše časopis.

Kako pak piše drugi sportski časopis Sport, "Arsenal smatra da je odlazak Fabregasa neizbježan", a njegovi se predstavnici očekuju u četvrtak u Barceloni kako bi upoznali katalonski klub s "financijskim zahtjevima" engleskog prvoligaša.

Ovi ponovni kontakti uslijedili su godinu dana nakon neuspjelog pokušaja Barcelone da angažira Fabregasa koji je oduvijek pokazivao želju da zaigra u katalonskom klubu. Cesc Fabregas je počeo u Barci karijeru u akademiji za mlade prije nego je prešao sa 16 godina u Arsenal 2003.

"Ja sam navijač Barce. Član sam kluba, kao što je bio moj djed, moj stric, moji rođaci... Volim te boje odmalena. Ja sam Katalonac. No ja sam kapetan Arsenala, ja sam 'topnik' i tu sam postao igrač, tu sam sazrio kao osoba", izjavio je Fabregas u srpnju 2010. godine. Mundo Deportivo dodaje i da pregovori između dva kluba neće biti lagani. Prema pisanju Sporta, Arsenal bi mogao tražiti i do 50 milijuna eura za Fabregasa.

09.06.2011. 12:08:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh