« Glazba
objavljeno prije 15 godina
svi na koncert

Arctic Monkeys sutra u Splitu

Britanski rockeri nedvojbeno će razdrmati Prokurative, požurite po karte

Fotografija vijesti
Više o

Arctic Monkeys Split

Ostao je još jedan dan do koncerta popularnog britanskog rock sastava Arctic Monkeys!  Sutrašnji koncert na Prokurativama u Splitu bit će premijerni nastup Arctic Monkeysa u Hrvatskoj, na kojem uz poznate hitove možemo očekivati i nove pjesme s nadolazećeg albuma.

Njihov treći po redu studijski album pod nazivom "Humbug" bit će objavljen 24. kolovoza, a na njemu će se naći ukupno deset novih pjesama. Novi album producirali su James Ford i Josh Homme, a nasljednik je vrlo uspješnog  "Favourite Worst Nightmare" iz 2007. Kao predgrupa Arctic Monkeysima nastupit će splitski bend In-The-Go.

Arctic Monkeys jedan su od najboljih britanskih bendova, a u svojoj karijeri izdali su dva megauspješna albuma i osvojili impresivan broj nagrada. Osnovani su 2002. godine u Sheffieldu, a popularnu četvorku čine pjevač i gitarist Alex Turner, gitarist Jamie Cook, bubnjar Matt Helders i basist Nick O 'Malley.  

Ulaznice se mogu kupiti  na svim prodajnim mjestima Ticketpro-a  te putem Interneta na www.ticketpro.hr po cijeni od 200 kn.

Sve informacije dostupne su na web stranicama festivala: www.inmusicfestival.com

http://www.arcticmonkeys.com/
http://www.myspace.com/arcticmonkeys

06.07.2009. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh