« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
SAZNAJEMO

Archos mobiteli i gadgeti - odličan izbor

Ako ste u potrazi za kvalitetnim i pristupačnim smartphonima i zanimljivim gadgetima, Archos vam može itekako pomoći

Archos Xenon 59
Archos Xenon 59 (Archos)
Više o

Archos

,

smartphone

,

Archos Neon 50

,

Archos Xenon 59

,

activity narukvica

,

božićni pokloni

Archos je ime dobro poznato ljubiteljima gadgeta sa samih početaka elektroničke ere, a zadnjih godina ponovno možemo nabaviti njihove proizvode zahvaljujući Tehnocentru.

Od prvih prijenosnih diskova s ekranima i playera stigli smo i do smartphona, tableta i ostalih modernih gadgeta, pa evo što vam predlažemo kao sjajan dodatak vašoj kućnoj kolekciji.

Smartphone Archos Neon 50 dolazi u kompletu s dvije zaštitne maske, a ovaj telefon s ekranom od 5 inča zadovoljit će potrebe svakog korisnika kojem je telefon primarno sredstvo komunikacije.

Uz dodatak memorije u obliku SD kartice moći ćete spremiti glazbe koliko god vam treba, a Dual SIM mogućnost dat će vam slobodu biranja najpovoljnijih tarifa operatera.

Archos Neon 50

Za ljubitelje velikih ekrana predlažemo Archos Xenon 59, smartphone s ekranom od 5.9 inča na kojem bez problema možete gledati filmove u HD formatu. Utor za SD kartice može prepoznati memorije do 64 gigabajta, što ovaj smartphone čini pravim prijenosnim multimedijskim centrom.

Archos Xenon 59

Ako spadate u aktivne ljude koji su često na otvorenom ili imate takve prijatelje, evo pravog prijedloga za poklon - Archos Activity narukvica - mjeri broj koraka, vrijeme, potrošene kalorije i udaljenost, spaja se na vaš smartphone i prenosi podatke u aplikaciju.

Archos Activity narukvica

21.12.2015. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh