« Iza ogledala
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
WTF?!

Apollo 11 snimio izvanzemaljca u šetnji Mjesecom

Na autentičnoj video snimci koju su snimli astronauti prilikom misije Apollo 11, a koja je dugo vremena bila strogo skrivana od javnosti, jasno se vidi čovjekoliko biće kako hoda po površini Mjeseca

Kažu da je snimka autentična ...
Kažu da je snimka autentična ... (Screenshot YouTube)
Više o

teorije zavjere

,

Apollo 11

,

Neil Armstrong

,

Buzz Aldrin

,

snimka

,

izvanzemaljac

,

sletanje na Mjesec

Apollo 11 misija je koja će još dugo izazivati kontroverze, jer iako Neil Armstrong i Buzz Aldrin tvrde da su šetali površinom Mjeseca, mnoge teorije zavjere to osporavaju.

No, kako to obično biva, sada je procurila snimka koju je povijesni dvojac snimio na površini Mjeseca, ali na njoj je i neočekivan gost - izvanzemaljac.

Preciznije, na autentičnoj video snimci koju su snimli astronauti prilikom misije Apollo 11, a koja je dugo vremena bila strogo skrivana od javnosti, jasno se vidi čovjekoliko biće kako hoda po površini Mjeseca.

Armstrong i Aldrin bili su svjedoci ovog incidenta ubrzo nakon slijetanja Apollo 11 na Mjesec. U vrijeme kada se to dogodilo, televizijski prijenos uživo je bio prekinut na dvije minute zbog, kako je tvrdila NASA - pregrijanosti kamere?!

Na donjoj snimci je 16mm video zapis izvornog video prijenosa uživo koji je direktno poslan američkoj vladi, ali cenzuriran za javno prikazivanje. Film je prošle godine prokrijumčaren iz neotkrivene lokacije vlade.

Pogledajte, procijenite, zaključite - sami.

07.12.2016. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh