« Život
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
EH, DA... :)

Aplikacije za upoznavanje su ubojice veza

Ukoliko odlučite ne izbrisati takve aplikacije, nakon nekog bi vam vremena mogle početi stvarati probleme povećavajuči nesigurnosti i kod vas i kod partnera

Treba ih obrisati.. ali kada?
Treba ih obrisati.. ali kada? (Arhiva)
Više o

upoznavanje partnera

,

aplikacije

Aplikacije za upoznavanje osoba sličnih osobina, interesa i želja nalaze se na mnogim računalima i mobitelima, stoga je njihovo brisanje na početku veza prvi korak koji je potrebno učiniti za sretnu budućnost. 

James Preece, instruktor dejtanja, rekao je za "The Independent" kako se brisanjem mreža za pronalaženje partnera daje do znanja kako će se osobe od sada na dalje fokusirati jedna na drugu te kako je "potraga" za onim pravim gotova. Osoba će na taj način davati više pažnje potencijalnom partneru te ulagati sebe u novu vezu.

No, kao i sa svim stvarima u životu, tako je i ovdje pravo vrijeme veoma važno. Kaže Preece kako se i prerano brisanje aplikacija pri ulasku u vezu može činiti odbojnim.

"Ukoliko odlučite ne izbrisati takve aplikacije, nakon nekog bi vam vremena mogle početi stvarati probleme povećavajuči nesigurnosti i kod vas i kod partnera, kad i pad samopouzdanja, ali i osjećaj nezadovoljstva kod partnera koji će smatrati da već tražite nešto novo i drugačije", zaključio je Preece. 

Stoga, obrišite ih... ali ne baš odmah...

12.08.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh