« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana
NOVOSTI

Aplikacija Moovit postala Huaweijev službeni partner za gradsku mobilnost

Dva svjetska branda nastavljaju suradnju kako bi gradska mobilnost bila dostupnija uzvanicima događaja gdje će Huawei u kongresnom centru Messe Wien predstaviti novi uređaj iz serije nova pametnih telefona

Ovo je Moovit
Ovo je Moovit (Arhiva)
Više o

Huawei

,

Moovit

,

gradska mobilnost

Huawei je objavio kako je odabrao Moovit, aplikaciju broj jedan za gradsku mobilnost u vlasništvu tvrtke Intel, za svog službenog partnera koji će gostima događanja pomoći da da sigurno pristignu u kongresni centar Mess Wien, gdje će Huawei predstaviti najnoviji uređaj iz Huawei nova serije pametnih telefona.

Svi gosti na mjesto događanja mogu stići uz pomoć Moovit aplikacije te će ona preuzeti brigu o planiranju rute, navigaciji te dolasku na odredište u stvarnom vremenu. Moovit će svojim točnim i pouzdanim informacijama o stanju u prometu korisniku osigurati bezbrižno putovanje do željene destinacije.

Preuzimanje aplikacije Moovit putem AppGallery trgovine ili korištenjem Moovit web stranice, sudionici mogu pronaći sve novosti o prometu, kako bi bili sigurni u trajanje i točnost puta do kongresnog centra čiji je glavni ulaz udaljen tek nekoliko koraka od čak dvaju stanica podzemne željeznice. Moovitovi korisnici će također biti obaviješteni ukoliko u aplikaciji dođe do promjene rute.

Moovit aplikacija uvrštena je u AppGallery prošle godine i od tada svim korisnicima Huawei mobilnih uređaja omogućuje jednostavnije putovanje od točke A do točke B. Ova aplikacija pruža mogućnost multimodalnog putovanja, mobilnog plaćanja javnog prijevoza te neprestano ažurira trenutno stanje u prometu.

Moovit sa zadovoljstvom proširuje partnerstvo s Huaweijem kako bi pojednostavio i unaprijedio gradsku mobilnost", rekao je Samuel Sed Piazza, direktor partnerstva u Moovitu. „Razumijemo da doživljaj korisnika počinje već od trenutka napuštanja smještaja, te jamčimo da će njihovo iskustvo korištenja Moovit aplikacije biti ugodno".

Naši su partneri žila kucavica Huaweijevog ekosustava u razvoju i uvijek tražimo mogućnosti za inovacije i međusobnu podršku. Nadamo se da ćemo nastaviti raditi zajedno kako bismo našim korisnicima omofućili što veći broj korisnih usluga onda kada im je to najpotrebnije", rekao je Derek Yu, predsjednik za CEE & Nordic i Kanadu Huawei Consumer Business Group.

Više od 100 gradova i globalnih događaja, uključujući Rio de Janeiro za Olimpijske igre 2016. godine i finale Lige prvaka 2018. godine, odabrali su Moovit svojom službenom aplikacijom za prijevoz. Moovit je dostupan na 45 jezika, pa čak i međunarodni korisnici mogu bez problema doći do mjesta održavanja.

Za smjernice do mjesta događanja koje nudi Moovit, kliknite ovdje ili skenirajte QR kod na slici.

21.10.2021. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh