« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PREDSTAVLJAMO

AOC prijenosni monitor za sve multitaskere u pokretu

Više prostora za rad i bolju učinkovitost najbolje utjelovljuje svestrani AOC monitor koji je namijenjen korisnicima svih vrsta prijenosnih računala

AOC myConnect E1759FWU
AOC myConnect E1759FWU (AOC)
Više o

AOC

,

myConnect E1759FWU

,

prijenosni monitor

MyConnect E1759FWU omogućuje svim korisnicima u pokretu izuzetno brzo podešavanje monitora. Na taj način, poslovni korisnici mogu stvoriti sveobuhvatno radno okruženje  kada se nađu izvan ureda.

Lagan samo 1,28 kg uz iznimno tanak dizajn savršen je partner za poslovna putovanja  ili godišnje odmore. Osim što se lako prenosi na bilo koju lokaciju, myConnect E1759FWU zadivljuje i zaslonom veličine 43.9 cm (17.3 ") koji je otprilike jednak veličini A4 lista papira.

Osim toga, monitor olakšava mnoge poslovne situacije jer korisnici mogu jednostavno dijeliti informacije s klijentima na dodatnom zaslonu. Radi lakšeg prijevoza i zaštite ovog ultra-prijenosnog i laganog zaslona, u paketu dolazi i zaštitna futrola za uređaj.

Neviđena razina multitaskinga

Kako bi se postigla što veća udobnost korištenja, stalak monitora može se rotirati od paralelnog do okomitog položaja zaslona pa je i koristan za razne prezentacije, pregledavanje dokumenata, tekstova ili e-mail kontaktiranje s klijentima. Kad nije u uporabi, stalak monitora može se uredno preklopiti čime omogućuje praktično odlaganje.

Da bi rukovanje myConnect E1759FWU bio još jednostavniji, monitor je opremljen inteligentnim softverom koji olakšava kontrolu postavki kao što su svjetlina, kontrast i napajanje. Zahvaljujući glatkom povezivanju s USB-om, moguće je spojiti ni više ni manje nego 6 USB zaslona što omogućuje neviđenu razinu multitaskinga za korisnike prijenosnih računala.

Jedan kabel za sve funkcije

Kako bi se izbjegla gnjavaža oko nošenja više kabela, myConnect E1759FWU jedino zahtjeva jedan USB 3.0 kabel za prijenos podataka i napajanje. To je moguće zahvaljujući vrlo niskoj razini potrošnji energije od 10 W, a uz USB 3.0 koji nudi prijenos podataka od 5 GB, svi korisnici mogu računati na brže punjenje i izvrsnu kvalitetu slike.

Novi AOC myConnect monitor dostupan je od studenog u svim najboljim maloprodajama po cijeni od:

E1759FWU - 1199 Kn (PDV uključen)

16.10.2014. 12:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh