« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
NOVOSTI

AOC predstavio premium monitor

Savršena kombinacija najmodernije tehnologije i izvanredan dizajn ono je što čini naše nove monitore, razvijene u suradnji sa Studiom F. A. Porsche, zaista posebnima

AOC by Porsche
AOC by Porsche (Arhiva)
Više o

AOC

,

monitori

Specijalist za monitore AOC s ponosom predstavlja U32U1, profesionalni monitor veličine 31,5 inča (80 cm). Rezultat je to kombinacije hrabrog dizajna svjetski poznate dizajnerske agencije Studio F. A. Porsche i AOC-ove vrhunske tehnologije zaslona.

"Dizajn Studija F. A. Porsche" sinonim je za sofisticirani, rafinirani dizajn proizvoda kojemu se divi cijeli svijet - stoga nije iznenađujuće što je ovaj četverostrani zaslon bez okvira dobio prestižnu Red Dot Design Award. Ovaj vrhunski poslovni monitor s 4K rezolucijom i VESA DisplayHDR 600, usmjeren prema profesionalnim i korisnicima kod kuće koji su svjesni dizajna, sada je dostupan.

U32U1 - hrabar, nagrađivan dizajn za profesionalnu upotrebu

Odmah zadivljuje izvanredan dizajn U32U1, kreiran u jednom od najpoznatijih dizajnerskih studija, Studio F. A. Porsche koji je neiznenađujuće okrunjen nagradom Red Dot Design.

S promjenjivom percepcijom radnog i privatnog života ljudi sve više dovode u pitanje strogu razliku proizvoda koji su usmjereni na profesionalnu i osobnu upotrebu. Dizajn U32U1 odražava upravo to. Namijenjen je korisnicima s visokim estetskim zahtjevima te uključuje trendove u klasičnom dizajnu namještaja. Tronožni stalak u obliku cijevi stvara vizualnu lakoću i omogućuje mu da se istakne u bilo kojem okruženju i upotrebi.

Također se odlikuje drugim vrhunskim dizajnerskim značajkama: četverostrani zaslon bez okvira, tanki, nagibni i okretni zaslon sjedi na svom sjajnom metalnom tronožnom stalku, koji se podesi po visini do 120 mm. Aluminijska stražnja ploča sa zaobljenim uglovima, na kojoj se nalaze i kabelski priključci, stvara fini kontrast tamno sivom ravnom stražnjem poklopcu. Prava funkcionalna novost je da ova ploča ostaje u istom položaju kada se zaslon rotira u portretni položaj (funkcija okretanja), tako da kablovi ostaju na istom mjestu. Za veću fleksibilnost, zaslon se isporučuje i s VESA mrežicom za ugradnju na vanjske stalke ili zidne nosače.

Izvrsna izvedba za profesionalne zahtjeve

Izuzetno veliki IPS zaslon veličine 31,5 inča (80 cm) dolazi sa sjajnom 4K / UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela). Zahvaljujući usklađenosti sa standardom VESA Display HDR600, zaslon donosi 10-bitnu dubinu boje što rezultira s 1,07 milijardi boja. Slike sjaje s impresivnim kontrastom, a boje se kreću od svjetlucave bijele do najdublje crne boje. Zaslon pokriva 135% sRGB, 100% AdobeRGB i 98% prostora u boji DCI-P3 što ga čini idealnim izborom za profesionalce i entuzijaste za video i fotografiju, kao i za dizajnere.

Dobro povezan s USB-C

Osim priključka DisplayPort 1.4, ovaj monitor ima i HDMI 2.0 kao i USB-C priključak te USB 3.2 čvorište. USB-C veza nudi DisplayPort zamjenski način prijenosa video signala visoke rezolucije s prijenosnog ili drugog računala. USB napajanje može istodobno napuniti bateriju prijenosnog računala do 65 W, a USB 3.2 transmisija podataka osigurava munjevit prijenos podataka.

"Savršena kombinacija najmodernije tehnologije i izvanredan dizajn ono je što čini naše nove monitore, razvijene u suradnji sa Studiom F. A. Porsche, zaista posebnima", kaže Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja za Europu. "Nakon velikog uspjeha naših prvih zajednički proizvedenih monitora prije dvije godine, drago mi je što sada možemo predstaviti još novi model koji se odlikuje svojim izuzetnim dizajnom."

„U AOC-u smo pronašli savršenog partnera koji ne samo da dijeli već i poboljšava našu težnju sofisticiranog i rafiniranog dizajna. Međusobno razumijevanje kvalitete i performansi omogućava nam stvaranje vrhunskih proizvoda koji udovoljavaju najvišim tehničkim i estetskim standardima ", kaže Christian Schwamkrug, direktor dizajna u Studio F. A. Porsche.

AOC U32U1 dostupan je u trgovinama s preporučenom maloprodajnom cijenom od 7.259,00 kn. "

:

Tehničke specifikacije:

https://eu.aoc.com/en/monitors/u32u1/specs

22.07.2020. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh